Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Απόλλων με μέταλλο»

Εντυπωσιασμένος από τη θέληση των ποδοσφαιριστών του ο τεχνικός του Απόλλωνα, Αλέκος Βοσνιάδης.

Μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στην Καβάλα ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» δήλωσε: «Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα, η οποία θα μπορούσε να πετύχει και εκείνη γκολ. Η ποιότητα της Καβάλας είναι δεδομένη όταν έχει Ενσαλίβα και Μοκάκε στη μεσαία γραμμή… Εμείς είχαμε πολύ μεγάλη θέληση. Δείξαμε διάθεση. Μας έτυχε να έχουμε δύο αναγκαστικές αλλαγές από τραυματισμούς και τον τερματοφύλακά μας να συνεχίζει το παιχνίδι με επτά ράμματα!

Με εντυπωσιάζει η θέληση όλων των παιδιών. Έχει μέταλλο η ομάδα αυτή. Είμαστε κομμένοι και ραμμένοι για τη Β’ Εθνική, δεν θα πω τίποτε άλλο… Κοιτάμε ήρεμα το επόμενο ματς. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο μας που μας στήριξε σε όλο τον αγώνα και ειδικά στο τέλος, όταν δεχθήκαμε πίεση».

Σχετικά με την παρουσία του Απόλλωνα στην κορυφή, απάντησε: «Καλό είναι ο κόσμος να ονειρεύεται, η ομάδα έμεινε πολλά χρόνια μακριά από τη μεγάλη κατηγορία. Εμείς δεν κάνουμε τίποτα παραπάνω, ούτε αφήνουμε να πιστέψουμε κάτι και να εμφανιστούμε κάπως, γιατί ξέρουμε πως, αν αφεθείς, η σφαλιάρα έρχεται… Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και βλέπουμε…».

Σχετικά με την ενίσχυση σημείωσε: «Πήγε να γίνει μια κουβέντα, αλλά δεν έγινε ακόμα με το μεγαλομέτοχο. Είμαι, εξάλλου, πολύ ευχαριστημένος από το ρόστερ. Είναι πολύ νωρίς, όταν είναι θα τα πούμε αυτά».

Ο Κρουσταλέλης από την πλευρά των ποδοσφαιριστών τόνισε: «Παρόλο που είχαμε τραυματισμούς, τα καταφέραμε. Παιχνίδι με παιχνίδι πάμε… Θα χαρούμε το αποτέλεσμα, αλλά συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας που στάθηκε και πάλι δίπλα μας».

Πηγή: a-sports.gr

Last modified onΤετάρτη, 21 Νοέμβριος 2012 22:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep