Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κλείσαμε το τρίγωνο της Καβάλας»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης άκουσε τα συνθήματα για Α' Εθνική από τις εξέδρες, αλλά τόνισε πως ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του βλέπουν κάθε ματς ξεχωριστά. Ο Αλέκος Βοσνιάδης άκουσε τα συνθήματα για Α' Εθνική από τις εξέδρες, αλλά τόνισε πως ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του βλέπουν κάθε ματς ξεχωριστά.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Καβάλα μίλησε στην κάμερα του OTE Sport.

«Δικαιολογημένα είναι τα όνειρα του κόσμου για άνοδο στην A' Εθνική και ευχαριστούμε για την στήριξη που μας δίνουν. Στο μυαλό μας, όμως, είναι μόνο το επόμενο ματς και αυτό κοιτάζουμε».

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης τόνισε πως ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του βλέπουν κάθε ματς ξεχωριστά και ευχαριστούν τον κόσμο που τους στηρίζει και κάνει όνειρα για την άνοδο.

«Μεγάλη διάθεση να κλείσουμε τα ατού της Καβάλας, η οποία έχει ένα πολύ καλό τρίγωνο στο κέντρο με τους Μοκακέ, Ενσαλίβα, Ντιέ. Το καταφέραμε να τους σταματήσουμε και παράλληλα να φτάσουμε στο γκολ. Ξέρουμε πως αν προηγηθούμε είναι δύσκολο να δεχθούμε γκολ, αφού έχουμε καλή αμυντική λειτουργία».

Ο κόσμος φώναζε για άνοδο στην Α΄Εθνική.

«Δικαιολογημένα είναι τα όνειρα του κόσμου για άνοδο στην A' Εθνική και ευχαριστούμε για την στήριξη που μας δίνουν. Στο μυαλό μας, όμως, είναι μόνο το επόμενο ματς και αυτό κοιτάζουμε. Η αναμέτρηση με τον Βύζαντα στα Μέγαρα είναι πολύ δύσκολη, όπως όλα της δεύτερης κατηγορίας. Με την ίδια φιλοσοφία, την ίδια διάθεση θα πάμε να παίξουμε εκεί».

Last modified onΤετάρτη, 21 Νοέμβριος 2012 21:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep