Football League εκτός πραγματικότητας

Ο Απόλλων Λάρισας τιμωρήθηκε με βαριά χρηματική ποινή για όσα έγιναν στην αναμέτρηση με τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Ο Απόλλων Λάρισας τιμωρήθηκε με βαριά χρηματική ποινή για όσα έγιναν στην αναμέτρηση με τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Με 7.000 € τιμώρησε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League τον Απόλλωνα Λάρισας για επεισόδια.

Μακριά από την πραγματικότητα και τα ακραία οικονομικά προβλήματα που βιώνουν οι ομάδες φαίνεται πως βρίσκεται η Football League. Μετά το πρόστιμο των 5.000 € για ένα πανό που κλήθηκε να πληρώσει ο Ηρακλής, ήρθε τώρα η σειρά του Απόλλωνα Λάρισας να «χαρεί» με την ανακοίνωση της ποινής του για επεισόδια που έγιναν στον εν γένει χώρο του γηπέδου στην αναμέτρηση με τον ΑΟΧ Κισσαμικό και θα του κοστίσουν 7.000 €.

Αυτή η εξωπραγματική αυστηρότητα στις χρηματικές ποινές έρχεται να προστεθεί στα περιορισμένα έσοδα που έχει εξασφαλίσει η διοργανώτρια για τις ΠΑΕ και στην αδυναμία της να οργανώσει με καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα και να «γλιτώσει» έξοδα από τις ομάδες. Άτυπα, η μη εφαρμογή της αρχής της αναλογικότητας των ποινών σε σχέση με τα πρόστιμα βαραίνει την κεντρική διοίκηση, η οποία δεν δείχνει καμία πρόθεση να προστατέψει τα μέλη της και να ανταποκριθεί στον ρόλο για τον οποίο έχει εκλεγεί.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε την παρακάτω απόφαση: ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ χρηματική ποινή ύψους επτά χιλιάδων (7.000) ευρώ. (αγώνας με ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 23/12/2018).

Last modified onΠαρασκευή, 25 Ιανουάριος 2019 17:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep