Με Χατζή στην ενδεκάδα

Ο Απόλλων Λάρισας δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα για την αναμέτρηση με τον Βόλο. Ο Απόλλων Λάρισας δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα για την αναμέτρηση με τον Βόλο.

Χωρίς τον Μπραμπίγια του οποίου το δελτίο δεν εκδόθηκε ο Απόλλων Λάρισας υποδέχεται τον Βόλο το Σάββατο (19/1) στο γήπεδο της Φιλιππούπολης. 

Με την προπόνηση της Παρασκευής (18/01) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Football League με τον Βόλο στο γήπεδο Φιλιππούπολης το Σάββατο(19/01, 15.00 ΕΡΤ3). Σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι, ο Απόλλων Λάρισας με ανακοίνωσή του κάλεσε τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια: «Καλούμε τους Λαρισαίους φιλάθλους να βρεθούν στο πλευρό του και να βοηθήσουν ηθικά τους παίκτες να πάρουν ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα τους ανεβάσει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα».

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στο Απόλλωνα Λάρισας, ενώ o τεχνικός, Μαρσέλο Τροΐζι υπολογίζει τον Κώστα Χατζή, ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας στο Ηράκλειο απέναντι στον Εργοτέλη. Το δελτίο του Λούκας Μπραμπίγια δεν εκδόθηκε, ενώ αποκλείστηκε ο Γαρυφαλλόπουλος.

Στην αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για την αναμέτρηση με τον Βόλο μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μαντζάρης, Κουτογλίδης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Σουλιώτης, Χατζής, Τασιούλης, Καρατάσιος, Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο, Λίταινας, Μπιμάι, Αγιώτης, Λουκάο, Πολέτο, Γκουντρουμπής, Κοντοθανάσης, Ζαϊμι και Καμπέρης.

Last modified onΣάββατο, 19 Ιανουάριος 2019 00:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep