Μπελά για τεχνικός διευθυντής

Ο Άριαν Μπελά φέρεται να αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον Απόλλωνα Λάρισας.

Μετά από τη μεταγραφική ενίσχυση, στον Απόλλωνα Λάρισας κλείνουν άλλη μια εκκρεμότητα, με την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή. Ο εκλεκτός της διοίκησης για τη θέση είναι ο Άριαν Μπελά, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία». Ο παλαίμαχος μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα έχει συμφωνήσει με τους «κυανόλευκους» και αναμένονται οι ανακοινώσεις.

Ο Μπελά γεννήθηκε στο Αργυρόκαστρο και αγωνίστηκε αρχικά στην τοπική Λουφτετάρι. Το 1992 ήρθε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε σε ΠΑΣ Γιάννινα, Καλαμάτα, Απόλλωνα Αθηνών, Εθνικό Πειραιώς και Πανιώνιο. Έπαιξε ακόμα στην ΑΕ Γιάννενα και στον Θρίαμβο Σερβιανών. Απέκτησε μάλιστα την ελληνική ιθαγένεια, αν και αγωνιζόταν στην εθνική Αλβανίας.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας το 2007, εντάχθηκε στο προπονητικό τιμ του ΠΑΣ Γιάννινα σαν τεχνικός αρχηγός, ενώ αργότερα ανέλαβε προπονητής στις ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα. Προπονητικά βοήθησε και στις ερασιτεχνικές ομάδες που έπαιξε.
Από τον Απρίλιο του 2013 μέχρι τον Οκτώβριο του 2013 εργάστηκε βς προπονητής στη Λουφτετάρι Αργυροκάστρου. Τον Μάιο του 2015 ανέλαβε προπονητής της Κ-19 της εθνικής Αλβανίας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep