Χωρίς Χατζή, αλλά με Ράμος

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας που αναχώρησε με προορισμό το Ηράκλειο.

[googlead][/googlead]

Ο Απόλλων Λάρισας πραγματοποίησε την Πέμπτη (03/01) την τελευταία του προπόνηση στη βάση του, στο χιονισμένο γήπεδο Φιλιππούπολης, εν όψει του αγώνα με τον Εργοτέλη το Σάββατο (5/1, 15:00), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Football League.

Η αποστολή, που απαρτίζεται από 19 παίκτες, αναχώρησε από τη Λάρισα οδικώς για τον Πειραιά, από όπου το βράδυ θα ταξίδευε με πλοίο για το Ηράκλειο. Όπως ανέφερε η ΠΑΕ: «Στον λαρισινό σύλλογο προτίμησαν να βρεθούν από νωρίς στην Κρήτη, για παν ενδεχόμενο, ξεπερνώντας γρήγορα τις όποιες ασχημες καιρικές συνθήκες επικρατούν κυρίως στην Ηπειρωτική Ελλάδα».

Από την αναμέτρηση στο Ηράκλειο θα απουσιάζει ο Κώστας Χατζής, ο οποίος είναι τιμωρημένος, ενώ επιστρέφει από κάρτες ο Λούκας Ράμος. Την Παρασκευή (04/01) στις 14.30 θα πραγματοποιηθεί μια τελευταία προπόνηση για τον Απόλλωνα, στο γήπεδο του Ηρόδοτου.

Η 19μελής αποστολή: Μαντζάρης, Κουτογλίδης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Σουλιώτης, Τασιούλης, Καρατάσιος, Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο, Λίταινας, Μπιμάι, Αγιώτης, Λουκάο, Πολέτο, Γαρυφαλλόπουλος, Κοντοθανάσης, Γκουντρουμπής, Καμπέρης.

Last modified onΠέμπτη, 03 Ιανουάριος 2019 19:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep