«Εξοφλήθηκαν οι οκτώ»

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε ότι εξόφλησε πλήρως και ολοσχερώς τους «8» που είχαν στα χέρια τους αποφάσεις ενεργοποίησης ποινών.

Έκλεισε το μέτωπο των «8» ο Απόλλων Λάρισας. Οι Θεσσαλοί είχαν υποστηρίξει στο Διαιτητικό Δικαστήριο ότι επρόκειτο να εξοφλήσουν, όπως και έγινε. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσαν ότι οι Μαυριάς, Παπαζαχαρίας, Ιβανίδης, Β. Ανδρέου, Φιρινίδης, Σουλίδης, Καρακατσάνης και Τσιλούλης πληρώθηκαν, οπότε δεν υπάρχει θέμα αφαίρεσης βαθμών.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι προέβει σε πλήρη και ολοσχερή εξόφληση των ποδοσφαιριστών Δημήτρη Μαυριά, Γρηγόρη Παπαζαχαρία, Δαυίδ Ιβανίδη, Βαγγέλη Ανδρέου, Γιάννη Φιρινίδη, Νίκου Σουλίδη, Πλάτωνα Καρακατσάνη και Σωτήρη Τσιλούλη και έτσι λοιπόν δεν αντιμετωπίζει, πλέον κανένα πρόβλημα επιβολής οποιασδήποτε ποινής, για τον παραπάνω λόγο».

Η παραίτηση Συράκου

Σε ό,τι αφορά στον Νίκο Συράκο, το FL News σας είχε ενημερώσει ότι είχε παραιτηθεί από το δικόγραφο λόγω εξόφλησης, κάτι που επιβεβαίωσε το Διαιτητικό Δικαστήριο με ανακοίνωσή του:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Δικάζει ερήμην της Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ. Θεωρεί ότι η από 02.11.2018 και υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 36757/02.11.2018 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Νικολάου Συράκου του Ζήση ουδέποτε ασκήθηκε και κηρύσσει καταργημένη τη δίκη που ανοίχθηκε με αυτή».

Last modified onΠέμπτη, 03 Ιανουάριος 2019 15:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep