Θα πάει... Κέρκυρα

Κανονικά θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα για το φιλικό με την ομάδα του Ιονίου ο Απόλλων Λάρισας. Κανονικά θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα για το φιλικό με την ομάδα του Ιονίου ο Απόλλων Λάρισας.

Ο Απόλλων Λάρισας ενημέρωσε πως θα ταξιδέψει κανονικά στην Κέρκυρα για το φιλικό της Κυριακής (2/9) με την ομάδα του Ιονίου. 

Η απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας δεν αναμένεται να σταθεί εμπόδιο τελικλα στην διεξαγωγή της φιλικής αναμέτρησης της Κυριακής (2/9 - 18:00) ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και την Κέρκυρα στο νησί του Ιονίου, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ της Θεσσαλίας. Οι άνθρωποι της ομάδας του Απόλλωνα μάλιστα δίνουν μεγάλη σημασία σε αυτή την αναμέτρηση που θα είναι απέναντι σε μια από τις δυνατές ομάδες της Football League. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι το φιλικό με την Κέρκυρα θα διεξαχθεί κανονικά. Η λαρισινή ομάδα συμφώνησε να βρεθεί την ερχόμενη Κυριακή στο Νησί των Φαιάκων, όπου σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας θα τεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα της Κέρκυρας.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία ο τεχνικός κ. Μαρσέλο Τροίζι να βγάλει αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα από την μέχρι τώρα πορεία των ποδοσφαιριστών του, κόντρα σε μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας, σε πραγματικούς ρυθμούς Football League.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep