Τουγλής στον Απόλλωνα

Ο Γιώργος Τουλής ανακοινώθηκε επίσημα από τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Γιώργος Τουλής ανακοινώθηκε επίσημα από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Την απόκτηση του 22χρονου αμυντικού Γιώργου Τουγλή ανακοίνωσε ο Απόλλων Λάρισας.

Επισημοποιήθηκε η προσθήκη του Γιώργου Τουγλή στον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος όπως είχε ενημερώσει το FL News έκανε προπονήσεις με τη θεσσαλική ομάδα τις τελευταίες ημέρες. Ο 22χρονος αριστερός αμυντικός δίνει ακόμη μια λύση στην αριστερή πλευρά για τον προπονητή της ομάδας, Μαρσέλο Τροΐζι.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής (4/2/1996) έχει περάσει από αρκετές συλλόγους πριν καταλήξει στην ομάδα της Φιλιππούπολης. Μετά από τον ΟΦΗ, τον ΑΟ Χανιά, τον Αχαρναϊκό και τα Τρίκαλα θα συνεχίσει την καριέρα του σε μια ακόμη ομάδα της Football League. Συνολικά έχει κάνει 8 επίσημες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου αριστερού οπισθοφύλακα Γιώργου Τουγλή. Ο Τουγλής είναι γεννηθείς στις 04/02/1996 και φημίζεται τόσο για το δυναμικό όσο και για τον κοντρολαρισμένο τρόπο, παιχνιδιού του. Έχει αγωνισθεί ακόμη σε ΟΦΗ, Χανιά, Αχαρναϊκό και Τρίκαλα, από όπου και έρχεται στην Λάρισα. 

Ο Απόλλων Λάρισας καλωσορίζει τον Γιώργο, στην οικογένεια του και του εύχεται να είναι γερός και να πετύχει μαζί μας, όσα όλοι μας προσδοκούμε».

Last modified onΤετάρτη, 29 Αύγουστος 2018 22:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep