Σε 4 αγώνες, 3 τερματοφύλακες

Ο 20χρονος τερματοφύλακας Παναγιώτης Παϊτέρης πραγματοποιήσε το ντεμπούτο του με τον Απόλλωνα Λάρισας κόντρα στον Πανσερραϊκό Ο 20χρονος τερματοφύλακας Παναγιώτης Παϊτέρης πραγματοποιήσε το ντεμπούτο του με τον Απόλλωνα Λάρισας κόντρα στον Πανσερραϊκό

Ο Απόλλων Λάρισας έχει χρησιμοποιήσει και τους 3 τερματοφύλακες του σε 4 αγωνιστικές.

[googlead][/googlead]

Στις πρώτες 4 αγωνιστικές της Football League ο νεοφώτιστος Απόλλων Λάρισας έχει επιστρατεύσει ήδη και τους 3 τερματοφύλακες του.

Στην πρεμιέρα με τον Αχαρναϊκό (ήττα 1-0, αλλά έχει κατατεθεί ένσταση) υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας ο 34χρονος Γιάννης Φιρινίδης. Εν συνεχέια με Βέροια (ήττα 1-3 εντός) και Σπάρτη (ήττα 2-0 εκτός) πήρε τη σκυτάλη ο 30χρονος Πέτρος Κραβαρίτης και στην επικράτηση επί του Πανσερραϊκού πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην κατηγορία ο 20χρονος Παναγιώτης Παϊτέρης.

Ο τελευταίος προέρχεται από την Κ20 της Λάρισας και θεωρείται σπουδαίο ταλέντο. Διακρίνεται για την ικανότητα του με την μπάλα στα πόδια, έχει ευχέρεια στις μακρινές μεταβιβάσεις ακριβείας και εκτιμάται ότι μπορεί να καθιερωθεί στο βασικό σχήμα και να σταδιοδρομήσει ακολούθως (με μεταγραφή) σε υψηλότερο επίπεδο.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep