Μπράβο και από τους Σερραίους

Τα εύσημα των φίλων του Πανσερραϊκού πήραν τα στελέχη του Απόλλωνα Λάρισας.

[googlead][/googlead]

Δεν είναι απλή υπόθεση στο ελληνικό ποδόσφαιρο να κερδίζεις την αναγνώριση από τον οπαδό της αντίπαλης ομάδας. Το πέτυχε, όμως, ο Απόλλων Λάρισας στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό (19/11).

Μετά την πρώτη του νίκη στη Football League (3-0), οι εκδρομείς από τις Σέρρες -που ακολούθησαν την ομάδα τους και στο Αλκαζάρ- απένειμαν τα εύσημα στους γηπεδούχους.

Παρά την πίκρα τους για το αποτέλεσμα φώναζαν "μπράβο ρε Απόλλωνα" απευθυνόμενοι σε στελέχη των γηπεδούχων. Από την άλλη, πάντως, "έβραζαν" με την απόδοση της δικής τους ομάδας.

Πέρα από την ηθική ικανοποίηση βέβαια ο Απόλλων Λάρισας έκανε και το restart που έψαχνε στη Football League διακόπτωντας το σερί των τριών ηττών.

Τη Δευτέρα 20/11 ο κόουτς Νίκος Θεοδοσιάδης χορήγησε ρεπό στους παίκτες και η επόμενη προπόνηση θα διεξαχθεί το πρωί της Τρίτης (21/11).

Οι Πλάτων Καρακατσάνης (πρόβλημα στον τένοντα μεταξύ δικεφάλου και γάμπας) και Κώστας Χατζής (τράβηγμα στον τετρακέφαλο) αναμένεται να ακολουθήσουν θεραπεία και η κατάστασή τους εν όψει της σαββατιάτικης (25/11) αναμέτρησης με την Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός έδρας θα επανεκτιμηθεί μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep