«Το παραδέχτηκαν και οι αντίπαλοι»

Τι λένε στον Απόλλωνα Λάρισας για την εξοργιστική, όπως τη χαρακτηρίζουν, διαιτησία του Δημήτρη Γκοβέση στον αγώνα με τη Σπάρτη.

[googlead][/googlead]

«Βράζουν» με τον Δημήτρη Γκοβέση στον Απόλλωνα Λάρισας, θεωρώντας ότι οι λανθασμένες υποδείξεις του καθόρισαν το νικητή στην αναμέτρηση με τη Σπάρτη την Κυριακή (12/11). Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι «ακόμη και στελέχη των αντιπάλων παραδέχτηκαν ότι ένα φάουλ εκτός περιοχής (ανατροπή Ράντι από Κουρτεσιώτη) μετατράπηκε σε πέναλτι».

Παράπονα, όμως έχουν και για την πρώτη φάση που στήθηκε η μπάλα στην άσπρη βούλα. «Πρώτον η μπάλα είχε βγει άουτ νωρίτερα. Δεύτερον ο Σκούπρας είχε γυρισμένη πλάτη, χέρι κολλημένο στο σώμα και η μπάλα τον βρήκε με δύναμη στον αγκώνα και του τίναξε το χέρι».

Με πυρετό ο Κουρτεσιώτης, τράβηγμα ο Καρακατσάνης

Και σαν να μην έφτανε η μεταχείριση της διαιτησίας προέκυψαν και ατυχίες για τον Απόλλωνα στην ήττα 2-0 από τη Σπάρτη. Ο Κώστας Κουρτεσιώτης έπαιζε με 38 πυρετό, ενώ όταν κλήθηκε να τον αντικαταστήσει σε ρόλο αριστερού μπακ ο Πλάτων Καρακατσάνης έπαθε τράβηγμα (στον τένοντα που ενώνει το δικέφαλο με τη γάμπα).

Ο Απόλλων (που παραμείνει χωρίς βαθμό ύστερα από τρεις αγωνιστικές) καλείται πλέον να σηκώσει κεφάλι στο εντός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή (19/11). Μετά την αποθεραπεία της Δευτέρας (13/11) η ομάδα έχει την Τρίτη (14/11) ρεπό, την Τετάρτη (15/11) διπλή προπόνηση και από Πέμπτη (16/11) πρωινές.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 13 Νοέμβριος 2017 14:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep