«Πιο ανταγωνιστικοί»

Ο Λαρισαίος μέσος, Κώστας Χατζής επέστρεψε στον Απόλλωνα Λάρισας.

Ημέρα ενίσχυσης ήταν η Κυριακή (16/07) για τον Απόλλωνα Λάρισας. Εκτός του νεαρού Λουκά οι «κυανόλευκοι» επισημοποίησαν τη συμφωνία τους με τον Λαρισαίο μέσο, Κώστα Χατζή, ο οποίος επιστρέφει μετά από έναν χρόνο. Ο 32χρονος είχε ενισχύσει τους Θεσσαλούς στο δεύτερο μισό της σεζό 2015-16 και στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 28 συμμετοχές και σημείωσε 1 γκολ με τον Αγροτικό Αστέρα.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Ο 33χρονος δυναμικός αμυντικός μέσος (γεννήθηκε στις 22/03/1985 στην Λάρισα), επιστρέφει μετά από δώδεκα μήνες αγωνιστικής και επιτυχημένης παρουσίας στον Αγροτικό Αστέρα και στην Football League. Ο Κώστας Χατζής, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτη Μαντζανά προέβει στην παρακάτω δήλωση στο apollonlarissasfc:

«Επιστρέφω στον Απόλλωνα και στην πόλη μου, για να ανεβάσουμε και άλλο την ποιότητα και να γίνουμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί στην Football League. Έρχομαι με μεγάλη όρεξη για δουλειά και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 15:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep