Μεταμεσονύκτια... Παπαζαχαρίας

Τρίτη μεταγραφή για τον Απόλλωνα Λάρισας ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας.

Έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (17/07) ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωνε μεταγραφές. Η διοίκηση της θεσσαλικής ομάδας μετά τους Λουκά και Χατζή επισημοποίησε τη συμφωνία της με τον κεντρικό αμυντικό, Γρηγόρη Παπαζαχαρία που έμεινε ελεύθερος από τη Δόξα Δράμας. Εννοείται, πάντως, ότι μία διαφορετική ώρα ανακοίνωσης θα επικοινωνούσε πολύ καλύτερα τις πρώτες προσθήκες των «κυανέρυθρων».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου Έλληνα στόπερ, Γρηγόρη Παπαζαχαρία. Πρόκειται για έναν πολύ γρήγορο παίκτη τόσο στην αντίληψη όσο και στην αντιμετώπιση των αντίπαλων επιθετικών. Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες μαζί μας.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισας, ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας τόνισε στο apollonlarissasfc:

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Απόλλωνα. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα και το διαπίστωσα με τα μάτια μου σήμερα. Είδα ένα πλάνο που με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Δεν άργησα να απαντήσω! Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο είναι ότι δεν έρχομαι στην Λάρισα για τουρισμό.

Έρχομαι για να πετύχουμε τους στόχους που έθεσε η ομάδα και θα το δείτε μέσα στο γήπεδο. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω για να έχουμε μια πολύ καλή πορεία και να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε. Θα δώσω το 100% για τους στόχους μας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 15:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep