Καρπενήσι από 1η Αυγούστου

Στις 24 Ιουλίου προγραμματίστηκε το πρώτο ραντεβού στον Απόλλωνα Λάρισας για τη νέα χρονιά.

Στο Καρπενήσι θα «χτιστεί» ο νέος Απόλλων Λάρισας, που προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League.

Ο πρόεδρος Παναγιώτης Μαντζανάς, ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης και ο Γενικός Διευθυντής Ανδρέας Πασπαλιάρης συμφώνησαν την συγκεκριμένη τοποθεσία έπειτα από επισκέψεις που έκαναν το τελευταίο διάστημα και πλέον άπαντες μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας, που έχει οριστεί για τις 19 Ιουλίου.

Ουσιαστικά από τις 19 Ιουλίου μέχρι και τις 23 του μηνός οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικές, αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις και η πρώτη επίσημη προπόνηση θα γίνει στη Λάρισα στις 24 Ιουλίου.

Η ομάδα θα αναχωρήσει την 1η Αυγούστου για το Καρπενήσι, όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 14. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα δώσει και κάποια φιλικά παιχνίδια, τα οποία και θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το ξενοδοχείο «Avaris», όπου θα καταλύσει η αποστολή είναι το μοναδικό ξενοδοχείο της περιοχής με ιδιόκτητο γήπεδο ποδοσφαίρου υψηλών προδιαγραφών και θα παρέχει στους ανθρώπους του Απόλλωνα πλήρη τεχνική υποστήριξη με έμπειρο προσωπικό και πλήρη ελευθερία στα ωράρια των προπονήσεων με σκοπό να πραγματοποιείται η προετοιμασία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 16:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep