Το νέο πλάνο του Απόλλωνα Λάρισας

Τα στελέχη της νεοφώτιστης ομάδας ανέλυσαν τη φιλοσοφία τους ενόψει της νέας σεζόν.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (19/06) στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «OLYMPUS TERRA» η εκδήλωση του Απόλλωνα Λάρισας, στην οποία τα στελέχη της ομάδας ανέλυσαν το πλάνο τους και τη φιλοσοφία τους ενόψει της νέας σεζόν στη Football League.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Παναγιώτης Μαντζανάς, επανέλαβε τον στόχο «νίκη κάθε Κυριακή», μίλησε για την ιστορική άνοδο του Απόλλωνα, ενώ αναφέρθηκε επίσης στις κινήσεις που έχουν γίνει από τη διοίκησή του από το 2014. Επίσης στάθηκε και στις εκλογές του Ερασιτέχνη στις 3 Ιουλίου, όπου και θα εκλεγεί το διοικητικό συμβούλιο που θα ορίσει την διοικούσα επιτροπή της υπό σύστασης ΠΑΕ, που με τη σειρά της θα ορίσει το κεφάλαιο της εταιρίας που θα καλυφτεί και από τα υπόλοιπα μέλη.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η ομάδα του Απόλλωνα θα προπονείται στο γήπεδο της Τερψιθέας, πως η προετοιμασία θα ξεκινήσει το διάστημα 19-22 Ιουλίου με τα εργομετρικά και το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι από την 1η Αυγούστου μέχρι τις 14 του μηνός.

Από εκεί και πέρα, αφιερώθηκε σημαντικός χρόνος και στη συμφωνία με το κέντρο αποκατάστασης στην Τερψιθέα, «Animus», ενώ τονίστηκε πως πρώτο μέλημα είναι να δηλωθεί η έδρα στη Φιλιππούπολη. Πάντως, σημειώθηκε πως ο Απόλλων έχει έρθει σε συμφωνία με τη ΔΕ του ΕΑΚ Λάρισας για την παραχώρηση του γηπέδου, όπου το ιστορικό Αλκαζάρ θα είναι η έδρα του Απόλλωνα Λάρισας προς το παρόν επιστρέψει στο «σπίτι» του.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος τόνισε πως απέρριψε τις προτάσεις που είχε, προτιμώντας το περιβάλλον και την υγεία του Απόλλωνα, ενώ υποστήριξε πως και οι υποδομές του επέτρεψαν να δουλέψει απερίσπαστος και αυτό ήταν ένα ακόμα θετικό που τον έκανε να παραμείνει στον πάγκο. Επίσης ευχαρίστησε τους παίκτες για τη συνεργασία και τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξη.

Έπειτα μίλησε ο τεχνικός διευθυντής, Ανδρέας Πασπαλιάρης, ο οποίος εμφανίστηκε ευχαριστημένος που θα δουλέψει για δεύτερη φορά στη Λάρισα μετά το πέρασμά του από την ΑΕΛ και τόνισε πως μιλούσε τους τελευταίους δέκα μήνες με τον Μαντζανά για το μέλλον της ομάδας.

Τέλος βραβεύτηκαν οι χορηγοί της ομάδας, ενώ παρουσιάστηκαν και τα νέα εισιτήρια διαρκείας με έδρα το Αλκαζάρ. Οι τιμές είναι οι εξής:
VIP 3: 150 ευρώ (8,33 ευρώ ανά ματς)
Θύρες 2-4: 100 ευρώ (5,55 ευρώ ανά ματς)
Θύρα 10: 50 ευρώ (2,77 ευρώ ανά ματς).

πηγή: sportlarissa.gr

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 16:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep