Αιχμές στους «τζαμπατζήδες»

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης βραβεύθηκε από το «Τάγμα Ορκισμένων Απολλωνιστών». Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης βραβεύθηκε από το «Τάγμα Ορκισμένων Απολλωνιστών».

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στο περιθώριο της βράβευσης του από τους ανθρώπους του «Τάγματος Ορκισμένων Απολλωνιστών» έκανε και για τα παράπονα για τα εισιτήρια.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, βραβεύθηκε από τους φίλους της ομάδας και το «Τάγμα Ορκισμένων Απολλωνιστών» κυρίως επειδή κράτησε ζωντανό το όνειρο του Απόλλωνα όπως τόνισε στην τοποθέτησή του ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του συνδέσμου, Κώστας Ζώης: «Αποφασίσαμε να τιμήσουμε τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, που πριν από τρία χρόνια έδωσε όραμα σε όλους εμάς και κυρίως γιατί αυτή η πορεία από τότε είναι αξιοπρεπής».

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, όμως, εκτός από τα τυπικά λόγια για την βράβευση θέλησε να κάνει και τα παράπονα του στους οπαδούς για τα «χαμένα» εισιτήρια: «Κάποιοι που είναι μέσα εδώ, να μη βλέπουν τος αγώνες από το τένις…».

Για την τιμή που του έκαναν τόνισε: «Ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα όταν ο Βιόπουλος και οι βετεράνοι της ομάδας μοιράστηκαν μαζί μου βιώματα, προσπάθειες και θυσίες που έκαναν για να στηρίξουν αυτή την ομάδα. Επιθυμώ να γνωρίζετε ότι οι σκέψεις, τα λόγια και οι δράσεις μας σύμφωνα με το λογισμό μας, διεκδικούν να είναι ωφέλιμες και προστατευτικές για την ομάδα και τον οργανισμό του Απόλλωνα Πόντου. Ο χρόνος ξεκίνησε, πέρασε ήδη ενάμισης μήνας, θα μου ήταν ευχάριστο να γνωρίζω ότι άρχισε η εκπλήρωση των επιθυμών σας. Έτσι έχει νόημα η ζωή μας».

Last modified onΤρίτη, 12 Φεβρουάριος 2019 15:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep