«Πολύπλευρα τα οφέλη»

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης επανέλαβε πως στόχος του Απόλλωνα Πόντου είναι η δεκάδα.

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του Απόλλωνα Πόντου και από τη νίκη επί του Εργοτέλη έμεινε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε η ομάδα του. Παράλληλα, μίλησε για την ήττα από τον Αήττητο, αλλά και τους στόχους των Ποντίων. Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά την επικράτηση με 3-0 στο ματς της Δευτέρας (11/02):

«Η νίκη μας έχει πολύπλευρα οφέλη. Τα βαθμολογικά οφέλη είναι τα κυριότερα, αφού μας δίνει την ευκαιρία να ανέβουμε ψηλότερα. Εκτιμώ ότι είναι το πρώτο που κρατάμε μέσα από ένα υψηλό επίπεδο προσπάθειας από όλους τους ποδοσφαιριστές σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Οι καλές μας συνεργασίες μας έδωσαν την δυνατότητα να φτάσουμε σε πολλές φάσεις εκτέλεσης και να πετύχουμε αυτή τη σημαντική νίκη.

Αν κάποιος διαμαρτύρεται για την περίπτωση του πέναλτι, είχα πολύ καλή οπτική επαφή με την φάση και θεωρώ πως ήταν καθαρό πέναλτι και θα φανεί και από την τηλεόραση. Δεν πρέπει να εστιάσουμε εκεί επειδή όλο το διάστημα, και στα 90 λεπτά η προσπάθεια του Απόλλωνα ήταν πολύ καλή και πρέπει να κρατήσουμε όλο αυτό και όχι να περιορίσουμε την αξία με το να επικεντρωθούμε σε μια φάση. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Πόντου και πρέπει να προετοιμαστούμε για την επόμενη αγωνιστική στα Τρίκαλα και εκτίμηση μου είναι πως με ανάλογο επίπεδο προσπάθειας θα έχουμε βαθμολογικά οφέλη νίκης», ανέφερε αρχικά.

Η εμφάνιση ήταν η καλύτερη φετινή για την ομάδα και πόσο επηρέασε η ήττα από τον Αήττητο για να βγει καλύτερη προσπάθεια;

«Ακόμη με βασανίζει αυτή η ήττα από τον Αήττητο και πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να γυρίζει πίσω και τον αποτρέπω από αυτό, αφού δεν μπορεί να διορθωθεί αυτό και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Αισθάνομαι άσχημα επειδή χάλασε μια συνολική προσπάθεια και εικόνα που είχε η ομάδα όλη εκείνη την περίοδο, αλλά και ένα καλό σερί με επιτυχημένα αποτελέσματα. Το αν θα μας οδηγούσε ψηλότερα είναι άλλο και στο μυαλό μου για άλλους λόγους αισθάνομαι πικρία και κυρίως επειδή είχαμε καλό επίπεδο προσπάθειας και δεν εισπράξαμε αυτό που αξίζαμε».

Η δεύτερη θέση σας απασχολεί γενικά; Είναι στόχος του Απόλλωνα;

«Όχι σήμερα. Άλλοι τη σκέφτονται. Εκείνη την περίοδο που φέρναμε θετικά αποτελέσματα, κάποιοι μας είχαν κατατάξει σε εκείνους που διεκδικούμε τη δεύτερη θέση. Εμείς στο μυαλό μας έχουμε ως σημαντικό να είμαστε στη δεκάδα. Εάν προκύψει από την αγωνιστική δυναμική που δημιουργούμε, τότε δεν θα το αφήσουμε έτσι».

Τα αρνητικά αποτελέσματα, άλλαξαν τους στόχους του Απόλλωνα;

«Αν γνωρίζει κάποιος ποδόσφαιρο, θα δει ότι η αγωνιστική μας εικόνα δεν ήταν καλή με τον Αήττητο Σπάτων, αν και το γήπεδο ήταν σε ακόμα χειρότερη κατάσταση. Σε εκείνο το παιχνίδι δεν μπορώ να χρεώσω έλλειψη προσπάθειας στα παιδιά. Αντιθέτως, κάποιοι υπερέβαλαν εαυτόν. Τα αρνητικά αποτελέσματα δεν μας αποπροσανατολίζουν, δεν μας οδηγούν σε άλλες σκέψεις γιατί υπάρχει ένα αγωνιστικό πλάνο, το οποίο υπηρετούμε όλοι, ο καθένας από τον ρόλο του. Δεν είναι διαπραγματεύσιμο να βγει κάποιος από το πλάνο».

Last modified onΔευτέρα, 11 Φεβρουάριος 2019 18:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep