Ανακοίνωσε Βλάχο

Ο Σπύρος Βλάχος ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα Πόντου. Ο Σπύρος Βλάχος ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα Πόντου.

Στον Απόλλωνα Πόντου και επίσημα ο Σπύρος Βλάχος. Έξι εβδομάδες έξω ο Σαμαράς που υπέστη ρήξη έσω πλαγίου.

Επίσημα ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Πόντου είναι ο Σπύρος Βλάχος, ο οποίος θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θα καλύψει μια θέση στο κέντρο της άμυνας και έρχεται σε ένα σημείο που υπάρχει η απώλεια του Δημήτρη Σαμαρά, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Καραϊσκάκη Άρτας. Τελικά ο 40χρονος ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη έσω πλαγίου και θα μείνει τουλάχιστον έξι εβδομάδες εκτός αγώνων. 

Παράλληλα υπάρχει και το θέμα της συμπλήρωσης καρτών από τον Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος έχει φτάσει τις επτά και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί σε ποια παιχνίδια θα δηλωθεί για να εκτίσει τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΒΛΑΧΟ

«Η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ανακοινώνει την συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Βλάχο, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός κεντρικός. Ο Σπύρος Βλάχος έχει γεννηθεί στις 19 Ιανουαρίου 1996, στην Αθήνα, και προέρχεται από την ομάδα της Σπάρτης.

Νωρίτερα είχε αγωνιστεί σε Φωστήρα, Ατρόμητο (Κ19), Απόλλωνα Σμύρνης, Αιγινιακό, με 35 συμμετοχές στην Football League. Του ευχόμαστε να είναι υγιής, να φθάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και να σταδιοδρομεί με επιτυχία τόσο στην ομάδα μας, όσο κι ευρύτερα στο ποδόσφαιρο. Ο αριθμός της φανέλας του είναι το 96».

 

Last modified onΤρίτη, 15 Ιανουάριος 2019 13:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep