Ανακοινώνει μεταγραφή

Ζήτησε να αποχωρήσει από τον Απόλλωνα Πόντου ο Λούκα Σπόλιαριτς. Αναμονή για Σαμαρά, συμφωνία με Βλάχο.

Σταθερά ανοδική πορεία διαγράφει ο Απόλλων Πόντου και είναι η μόνη ομάδα μαζί με τον πρωτοπόρο Βόλο που έχει πανηγυρίσει το απόλυτο στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Οι Πόντιοι ήταν κατά πολύ ανώτεροι του Καραϊσκάκη Άρτας και ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν μία ακόμα προσθήκη την Τρίτη (15/01).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «arenafm.gr», ο Απόλλων θα ανακοινώσει την απόκτηση του πρώην κεντρικού αμυντικού της Σπάρτης, Σπύρου Βλάχου. Ο 23χρονος είχε 10 συμμετοχές με τη Σπάρτη, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα των Αιγινιακού και Φωστήρα.

Από την άλλη πλευρά εκτός απροόπτου θα αποχωρήσει ο Λούκα Σπόλιαριτς. Ο αποκλεισμός του από την αποστολή αφορούσε σε αίτημά για λύση συμβολαίου και πιθανότατα αυτό να γίνει αποδεκτό. Ο 23χρονος μέσος μετρά φέτος 13 συμμετοχές εκ των οποίων οι 10 στο αρχικό σχήμα.

Οι «κοκκινόμαυροι» αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Δημήτρη Σαμαρά μετά τον τραυματισμό του στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Ο 40χρονος κεντρικός αμυντικός αντικαταστάθηκε στο 50' του αγώνα με τον Καραϊσκάκη Άρτας από τον 18χρονο, Δημήτρη Λουφάκη, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και δεδομένα θα πάρει προσεχώς φανέλα βασικού.

Last modified onΔευτέρα, 14 Ιανουάριος 2019 23:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep