«Η προσπάθεια δεν τελεσφόρησε»

Ο Γιώργος Γιακουμίδης υπέβαλε την παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου.

Με επιστολή που έθεσε στη διάθεση της ομάδας την Παρασκευή (27/07), και δημοσιεύτηκε στο metrosport.gr, ο Γιώργος Γιακουμίδης υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου και του διευθύνοντα συμβούλου. Ο ίδιος εξηγεί πως πήρε την απόφασή του μετά το ναυάγιο των συνομιλιών ανάμεσα στις οικογένειες Καλαϊτζιδη και Μπαλτίδη, ευχαριστώντας παράλληλα και τις δύο πλευρές για την εμπιστοσύνη.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης:

«Δυστυχώς, η πολύμηνη και κοπιαστική προσπάθεια εξεύρεσης χρηματοδότησης και ενίσχυσης της ομάδας μας, που αναπάντεχα βρέθηκε σε οικονομικό αδιέξοδο, δεν τελεσφόρησε. Οι περιορισμένες μου αρμοδιότητες, ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Απόλλωνας Πόντου, δεν στάθηκαν εμπόδιο ώστε να βρεθεί τελικά μια λύση, που ευνοείτο από την συνεργασία των οικογενειών των κ.κ. Καλαϊτζίδη και Μπαλτίδη. Η συνεργασία όμως αυτή (μέχρι σήμερα) δεν πραγματοποιήθηκε.

Για τους ανωτέρω λόγους θεωρώ πως η συμμετοχή μου στη Διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου αυτοδίκαια τερματίζεται. Υπέβαλα την παραίτησή μου την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 τόσο από τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. όσο κι από την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω δημόσια την οικογένεια Καλαϊτζίδη για την ευκαιρία που μου δόθηκε να υπηρετήσω την ιστορική ομάδα της Καλαμαριάς καθώς και την οικογένεια Μπαλτίδη για την εμπιστοσύνη που με περιέβαλε κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Εύχομαι ολόψυχα ο Απόλλωνας της καρδιάς όλων των Ποντίων να κατακτήσει όλα όσα οι περήφανοι φίλαθλοί του ονειρεύονται.

Γ. Ε. Γιακουμίδης».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep