Αναγνωριστικό ραντεβού

Ο Αλέκος Βοσνιάδης και ο Παύλος Μυροφορίδης αναμένεται να έχουν άμεσα ραντεβού με τους ανθρώπους του Απόλλωνα Πόντου. Ο Αλέκος Βοσνιάδης και ο Παύλος Μυροφορίδης αναμένεται να έχουν άμεσα ραντεβού με τους ανθρώπους του Απόλλωνα Πόντου.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης και ο Παύλος Μυροφορίδης θα έχουν αναγνωριστικό ραντεβού με τους ανθρώπους του Απόλλωνα Πόντου. 

Συνάντηση με την διοίκηση του Απόλλωνα Πόντου θα έχουν μέσα στις επόμενες ημέρες ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης και ο τεχνικός διευθυντής, Παύλος Μυροφορίδης για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να αναλάβουν την ομάδα της Καλαμαριάς. Οι δύο πλευρές δεν έχουν κάνει καμία προηγούμενη συζήτηση και όλα φαντάζουν ανοικτά σε αυτό το ραντεβού.

Τόσο η διοίκηση της ομάδας της Καλαμαριάς, όσο και οι Βοσνιάδης - Μυροφορίδης επιθυμούν να «τρέξουν» μαζί αυτή την προσπάθεια, αλλά όλα θα κριθούν από τους στόχους που θα έχει ο Απόλλων Πόντου αυτή τη σεζόν, τις εγγυήσεις που θα υπάρχουν και φυσικά το αν θα υπάρξει ταύτιση απόψεων σε όσα επιθυμούν και οι τρεις πλευρές. 

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρχουν άμεσα και το ραντεβού ίσως γίνει μέχρι το Σάββατο ώστε να αρχίσει να προχωρά και ο σχεδιασμός για το ρόστερ, την προετοιμασία και τις βάσεις που πρέπει να μπουν για να πετύχει ο Απόλλων Πόντου τους στόχους του.  

Last modified onΠέμπτη, 26 Ιούλιος 2018 13:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep