Αποφάσεις παίρνει μόνο ένας

Καμία συμφωνία στον Απόλλωνα Πόντου για διοικητικές αλλαγές. Σκέψεις ακόμα και για λουκέτο!

Από το απόγευμα της Τετάρτης (25/07) δημοσιεύματα θέλουν τον Απόλλωνα Πόντου να αλλάζει σελίδα και να βρίσκει λύσεις στο οικονομικό μέσω της οικογένειας Μπαλτίδη. Αν και στις πρώτες επαφές, είχε διαπιστωθεί η διάθεση βοήθειας μέσω χορηγίας, δίνεται πλέον η εντύπωση πως η ΠΑΕ άλλαξε χέρια, εξ ου και η διαρροή ονομάτων για τη στέλεχωση των «κοκκινόμαυρων». Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Φώτης Μπαλτίδης ανάρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία που δίνει τα χέρια με τον τεχνικό διευθυντή, Παύλο Μυροφορίδη.

Παρόλα αυτά οι πληροφορίες του FL News έρχονται να ανατρέψουν αυτά που θεωρούνται από κάποιους δεδομένα. Αυτές αναφέρουν ότι ουδεμία συμφωνία έχει επιτευχθεί στην ομάδα της Καλαμαριάς. Τις αποφάσεις, άλλωστε, στον Απόλλωνα τις παίρνει μόνο ένας και αν ο όποιος ενδιαφερόμενος δεν μιλήσει μαζί του, τότε καμία αλλαγή δεν υφίσταται. Αν δε, οι προτάσεις που κατατεθούν δεν είναι είναι αυτές που επιθυμεί ο ίδιος, τότε κατά 99% Απόλων Πόντου θα βάλει λουκέτο και δεν θα δηλώσει συμμετοχή στη Football League! Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι στο ενδεχόμενο συμμετοχής στη Γ' Εθνική η ΠΑΕ θα εξοφλήσει όλα τα χρέη της έως τελευταίου ευρώ εν ευθέτω χρόνω.

Εξάλλου, ζήτημα αλλαγής διοίκησης δεν τέθηκε ποτέ, πόσω δε μάλλον με εμπλοκή οποιασδήποτε στοιχηματικής εταιρείας και γι' αυτό και οι επαφές των προηγούμενων εβδομάδων αφορούσαν σε συνεργασία υπό τη μορφή χορηγίας όπως είχε γίνει και πέρυσι.

Last modified onΠέμπτη, 26 Ιούλιος 2018 18:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep