Αισιόδοξο μήνυμα Καλαϊτζίδη

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ευχαρίστησε την οικογένεια Μπαλτίδη που φέρνει σταθερότητα στον Απόλλωνα Πόντου.

Η ενίσχυση της οικογένειας Μπαλτίδη στον Απόλλωνα Πόντου δίνει τα απαραίτητα… καύσιμα στην ομάδα να τρέξει τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία αναμένεται να προχωρήσουν άμεσα σε ανανεώσεις συμβολαίων και μεταγραφές, καθώς και να καταστρώσουν το πλάνο της προετοιμασίας τους. Από τη Δευτέρα αναμένονται ανακοινώσεις για καλυφθεί το χαμένο έδαφος. Μάλιστα, ο τεχνικός, Δημήτρης Καλαϊτζίδης με ευχαριστήρια δήλωσή του έστειλε αισιόδοξο μήνυμα και ανέφερε:

«Εκ μέρους της οικογένειάς μου και της οικογένειας του Απόλλωνα Πόντου επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς της ομάδας και ιδιαιτέρως την οικογένεια Μπαλτίδη για την σημαντική χορηγία της, μέσω της Tipbet, με την οποία ενίσχυσε την ομάδα μας, για την αγωνιστική περίοδο που έληξε. Εύχομαι δε να συνεχιστεί και στην επόμενη χρονιά ή ανιδιοτελής συνεισφορά τους, ώστε μαζί να εργαστούμε αποδοτικά και ωφέλιμα για το καλό του Απόλλωνα Πόντου και να καταστήσουμε περήφανους τους συμπολίτες μας και τους απανταχού φίλους της ομάδας μας.

Ελπίζω δε, η απο κοινού προσπάθεια να γίνει η αρχή της συμμετοχής όλων των επιφανών Απολλωνιστών, αλλά και των απανταχού της Γης Ποντίων ώστε ο Απόλλωνας Πόντου να καταστεί ο αυθεντικός Ποντιακός αθλητικός οργανισμός και άξιος πρεσβευτής του Ποντιακού πολιτισμού».

Ο Φώτης Μπαλτίδης θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, ωστόσο δεν θα έχει κάποιο ενεργό ρόλο στην ΠΑΕ. Πρόεδρος παραμένει ο Γιώργος Γιακουμίδης, ενώ απόλυτο αφεντικό στο αγωνιστικό κομμάτι είναι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Στον Απόλλωνα περιμένουν και τις εξελίξεις με την πιθανή αναδιάρθρωση των κατηγοριών, αλλά και τη διαπραγμάτευση της Football League για το τηλεοπτικό συμβόλαιο, ελπίζοντας να λάβουν φέτος κάποια έσοδα.

Last modified onΚυριακή, 15 Ιούλιος 2018 18:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep