«Έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουμε»

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Πόντου, Γιώργος Γιακουμίδης αναφέρθηκε στη χορηγία των Μπαλτίδη, Κάλας.

Σε αναζήτηση ενός ακόμα χορηγού βρίσκεται ο Απόλλων Πόντου όπως δήλωσε ο Γιώργος Γιακουμίδης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Fair Play 96,1» και σημείωσε ότι οι «κοκκινόμαυροι» πρέπει να είναι έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν, γιατί σε διαφορετική περίπτωση και αν γίνει αναδιάρθρωση, θα κινδυνεύσουν με υποβιβασμό.

Αναλυτικά ο Γιακουμίδης είπε:

«Περάσαμε μία χρονιά δύσκολη, καθώς συναντήσαμε δυσκολίες που δεν είχαμε υπολογίσει. Μία μεγάλη βοήθεια που πήραμε ήταν η χορηγία της Tipbet. Σε συζητήσεις που κάναμε με τον κ. Μπαλτίδη, μας είπε ότι προτίθεται να μας βοηθήσει με μία ακόμα μεγαλύτερη χορηγία. Ο κ. Μπαλτίδης μαζί με τον αείμνηστο Χάρρυ Κλυνν είναι τα δύο πρόσωπα που σημάδεψαν τη νεότερη ιστορία του Απόλλωνα.

Είναι δική του πρωτοβουλία αυτή η νέα χορηγία. Ο κ. Άλεξ Κάλας είναι κι εκείνος χορηγός, δεν είναι κάτοχος των μετοχών. Αυτά μας κάνουν αισιόδοξους ότι θα βρεθεί κι ένας τρίτος Καλαμαριώτης χορηγός. Θέλουμε, όμως, και τη στήριξη του κόσμου, ώστε μέσα από την ενότητα να ξανακάνουμε μεγάλο τον Απόλλωνα και να τον δούμε στην Α’ Εθνική».

Για τους στόχους του Απόλλωνα:

«Είμαστε σε μία μεταβατική περίοδο, ίσως να γίνει η αναδιάρθρωση, ίσως και όχι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουμε, γιατί αν εφαρμοστεί η αναδιάρθρωση θα υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθούμε στην τρίτη τη τάξει κατηγορία».

Για τις φήμες περί… κούρασης του Άλεξ Κάλας αναφορικά με τη χρηματοδότηση στον Απόλλωνα:

«Δεν είναι σωστό να απαντάω σε φήμες τρίτων, αλλά θεωρώ ότι η παρουσία του κ. Κάλας μαζί με αυτή του κ. Μπαλτίδη, λέει το αντίθετο. Είναι αξιοσημείωτα τα ποσά που διατέθηκαν από τον κ. Κάλας. Έχουμε δύο ανιδιοτελείς ανθρώπους που μας διαθέτουν πέρα από τα χρήματα και τις ιδέες τους, αλλά και μας δίνουν ό,τι χρειάζεται.

Το μήνυμά του προς τον κόσμο του Απόλλωνα:

«Δε θέλω να υποσχεθώ τίποτα. Θέλω μέσα από τα έργα μας να δείξουμε τι επιχειρούμε να κάνουμε. Δε μου αρέσουν οι υποσχέσεις».

Last modified onΔευτέρα, 16 Ιούλιος 2018 14:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep