Τα οφέλη της διακοπής

Τι κέρδισε ο Απόλλων Πόντου στο διάστημα της διακοπής των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

[googlead][/googlead]

Πέρα από το προφανές -που είναι το «εξάποντο» για τις άνευ αγώνος νίκες επί Αχαρναϊκού και Βέροιας- ο Απόλλων Πόντου αποκόμισε και άλλα οφέλη από τη διακοπή των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη έπαιξε για τελευταία φορά στις 11 Φεβρουαρίου (0-0 εντός έδρας με ΑΕ Καραϊσκάκη) και επιστρέφει στη δράση στο εκτός έδρας ματς με τη Σπάρτη στις 4 Μαρτίου.

Σε τι ωφέλησε η διακοπή;

1.Η ομάδα δεν είχε ρυθμό για τον... χάσει. Δεν βρισκόταν σε περίοδο φόρμας. Περισσότερο προβλημάτιζε με την απόδοσή της. Οπότε το διάστημα της διακοπής προσφερόταν για να δουλέψουν οι παίκτες και το τεχνικό τιμ πάνω στις διαπιστωμένες αδυναμίες.

2.Ο Απόλλων Πόντου έχει από τα πιο «κοντά» ρόστερ της κατηγορίας. Οι βασικοί παίκτες έχουν επιβάρυνση από τους συνεχόμενους αγώνες, είχαν προκύψει και προβλήματα τραυματισμών, άρα παρουσιάστηκε η ευκαιρία για επαναφόρτιση... μπαταριών.

3.Ο πολύπειρος Αλέξανδρος Βεργώνης είναι σημείο αναφοράς στον Απόλλωνα Πόντου. Η ομάδα δεν χρειάστηκε να στερηθεί τις υπηρεσίες του και στο ματς με τη Βέροια. Πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση.

4.Δύο φορές διοργανώθηκε μπάρμπεκιου για την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ γενικότερα έπεσαν οι τόνοι. Οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ηρεμήσουν σε μία προσπάθεια να επιδιώξουν το restart στο πρωτάθλημα.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep