Ο παραδοσιακός Απόλλων Πόντου!

Ο λυράρης Θωμάς Μπαϊραχτάρης έγινε μέλος του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου.

[googlead][/googlead]

Η παράδοση δίπλα στον Απόλλωνα Πόντου. Ο λυράρης Θωμάς Μπαϊραχτάρης είναι το νέο μέλος του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου.

Παρέλαβε μάλιστα την κασετίνα συνδρομής 2017-18 από τον Πόντιο τραγουδιστή Γιάννη Τσιτιρίδη μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι και ο λυράρης της Ποντιακής μας παράδοσης Θωμάς Μπαϊραχτάρης, από χθες είναι και επίσημα, μέλος του Ομίλου.

Συγκινημένος, παρέλαβε την κασετίνα της συνδρομής 2017-2018, και έθεσε τον εαυτό του στις υπηρεσίες του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου... Ο Θωμάς Μπαϊραχτάρης, είναι από τους καλύτερους της γενιάς του διακρίνεται για το οξύ πνεύμα και καλλιτεχνική ευφυία ..

Ως άνθρωπος διακρίνεται για την πραότητα του χαρακτήρα του και το χαμόγελο του , το οποίο είναι δείγμα υποδειγματικής συμπεριφοράς.

Στην παράδοση παρών ήταν το έτερο μέλος μας, ο Πόντιος τραγουδιστής, Γιάννης Τσιτιρίδης οποίος και του παρέδωσε το πακέτο...

Ο Γιάννης Τσιτιρίδης απευθυνόμενος στον Θωμά, μέσα σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση, του είπε: "Θωμά σου παραδίδω τον τρόπο στήριξης του Ποντιακού μας στοιχείου, διότι κανείς δεν πρέπει να ξεχνά. Το οφείλουμε στους προγόνους μας αλλά και στις γενιές που έρχονται... 353.000 αδερφοί μας, ακόμη ζητούν δικαίωση"».

 

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep