Ηλιάδης στην Καλαμαριά

Τρίτη προσθήκη για τον Απόλλωνα Πόντου ο περιφερειακός επιθετικός, Αντώνης Ηλιάδης.

[googlead][/googlead]

Την τρίτη χειμερινή μεταγραφή του ανακοίνωσε ο Απόλλων Πόντου. Συγκεκριμένα, στα κοκκινόμαυρα ντύθηκε ο 24χρονος επιθετικός, Αντώνης Ηλιάδης και ακολούθησε τους Τσεμπερίδη, Βλαχομήτρο.

Ο Ηλιάδης πέρυσι έπαιξε σε Πλατανιά (3 συμμετοχές) και Ηρακλή (3 ματς). Ξεκίνησε από την Ένωση Αποστόλου Παύλου και συνέχισε στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίο τη διετία 2014-16 είχε 28 συμμετοχές και 1 γκολ.

Η ανακοίνωση:

«Από σήμερα είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ο Αντώνης Ηλιάδης, αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ.

Ο Αντώνης γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου 1993 στο Μακροχώρι Ημαθίας και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο την τοπική Ένωση Αποστόλου Παύλου. Το 2014 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου έμεινε έως το 2016 καταγράφοντας 18 συμμετοχές στην Super League κι ένα γκολ. Συνέχισε στην ίδια Κατηγορία και την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, με την φανέλα του Πλατανιά κι ακολούθως του Ηρακλή, στον οποίο είχε τρεις συμμετοχές.

Η οικογένεια του Απόλλωνα υποδέχεται με χαρά και προσδοκίες τον Αντώνη κι εύχεται η συνεργασία να αποδειχθεί ωφέλιμη τόσο για την ομάδα μας, όσο και για τον ίδιο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 02 Φεβρουάριος 2018 17:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep