«Απόλυτα κατοχυρωμένοι»

Η αντίδραση του Απόλλωνα Πόντου για την ένσταση της Δόξας Δράμας. Πληροφορίες του FL News για αποστολή εγγράφου στη λίγκα!

[googlead][/googlead]

Γνώση της ένστασης της Δόξας Δράμας μετά το μεταξύ τους ματς στις 13 Ιανουαρίου έχουν στον Απόλλωνα Πόντου. Με αφορμή, λοιπόν, την κλήση των Ποντίων σε απολογία, το FL News επικοινώνησε με στελέχη της ΠΑΕ, προκειμένου να έχει την αντίδρασή τους.

«Είμαστε απόλυτα κατοχυρωμένοι», ανέφεραν από την ΠΑΕ στο FL News και συνέχισαν: «Δεν πρόκειται να σχολιάσουμε την ένσταση της Δόξας Δράμας. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι δεν αντιμετωπίζουμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Ο Νόμος 2725 υπερτερεί όλων, και του ΚΑΠ και της προκήρυξης. Και αυτός προβλέπει κάλυψη, είτε στο ΙΚΑ, είτε σε ιδιωτική ασφαλιστική. Ο Απόλλων Πόντου δεν πληρώνει απλά το 34%, αλλά το 41%, ώστε να έχει και ιατροφαρμακευτική κάλυψη».

Λίγη ώρα αργοτερα η ΠΑΕ τοποθετήθηκε και μέσω ανακοίνωσης.

Ανοίγει τον ασκό του Αιόλου

Σύμφωνα, πάντως, με αποκλειστικές πληροφορίες του FL News, εστάλη την Παρασκευή (02/02) έγγραφο στη Football League από την ΠΑΕ Απόλλων Πόντου. Τι αναφέρει αυτό; Η ομάδα της Καλαμαριάς ζητά έως τη Δευτέρα (05/02) απάντηση από τη διοργανώτρια το ασφαλιστήριο που υπεγράφη μεταξύ της Football League και της ιδιωτική εταιρείες, όπως και όλα τα αποδεικτικά ότι όλες οι ΠΑΕ έχουν πληρώσει ασφάλιστρα.

Προφανώς οι «κοκκινόμαυροι» έχουν ενημέρωση ότι, είτε δεν έχει υπογραφεί ασφαλιστήριο, είτε υπάρχουν ΠΑΕ που δεν έχουν πληρώσει.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 02 Φεβρουάριος 2018 18:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep