«Στόχος το πρωτάθλημα»

Ψηλά έβαλε τον πήχη ο συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στον πάγκο του Απόλλωνα Πόντου, Κώστας Γεωργιάδης.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο μεγάλος στόχος του Απόλλωνα Πόντου όπως δήλωσε ο Κώστας Γεωργιάδης. Ο συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στον πάγκο των «κοκκινόμαυρων» μίλησε στο Metropolis 95,5 και εξέφρασε τον προβληματισμό του για την καθυστερημένη έναρξη της σεζόν. Αναλυτικά είπε:

Για τον αγιασμό:

«Μια σημαντική μέρα για εμάς, να πάρουμε την ευλογία του ιερέα στην προσπάθεια που κάνει ο Απόλλων Πόντου να επιστρέψει εκεί που ανήκει».

Για τους στόχους του Απόλλωνα:

«Γνωρίζουμε σε τι κατάσταση είναι η ομάδα, είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά προβληματιστήκαμε με την εμφάνισή στο ματς Κυπέλλου με τον Αιγινιακό. Παρότι κερδίσαμε, δεν μείναμε ικανοποιημένοι, αλλά για εμάς είναι θετικό αυτό, καθώς μπορούμε έτσι να βελτιωνόμαστε για να δείξουμε μια καλύτερη εικόνα στα επόμενα παιχνίδια. Βεβαίως, θέλουμε να διακριθούμε και στο Κύπελλο. Ο στόχος φέτος δεν είναι άλλως από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν πετύχουμε και τα δυο θα μας δώσει πιο υψηλά κίνητρα ίσως και κάποιες οικονομικές απολαβές στην ομάδα».

Για τα προβλήματα που δημιουργεί στην ομάδα η καθυστέρηση του πρωταθλήματος:

«Δυστυχώς δείχνει τη γύμνια του ελληνικού πρωταθλήματος. Είμαστε προβληματισμένοι, αλλά μας δίνει και χρόνο να δουλέψουμε πιο πολύ και να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Είχαμε μια ενημέρωση ότι θα ξεκινήσει μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, αλλά δυστυχώς βλέπουμε ότι μπορεί να ξεπεράσουμε και τις 15 Οκτωβρίου. Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πολύ ανταγωνιστικό με ιστορικούς συλλόγους και ευελπιστώ να αντέξουν οι ομάδες μέχρι τέλος, ενώ εύχομαι και η δομή του πρωταθλήματος να είναι τέτοια και να προφυλάξουμε την ηθική».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2017 18:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep