«Άδικη και ανήθικη συμπεριφορά»

Ο Κώστας Γαλτσίδης τόνισε ότι δεν προσέβαλε κανέναν με την άποψή του Ο Κώστας Γαλτσίδης τόνισε ότι δεν προσέβαλε κανέναν με την άποψή του

O Κώστας Γαλτσίδης τοποθετήθηκε μετά την αποπομπή του από την Κ20 του Απόλλωνα 1926.

Η διοίκηση του Απόλλωνα 1926, έπειτα από απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Βασίλη Ανατολίτη προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Νέων, Κώστα Γαλτσίδη λίγο πριν από τον σαββατιάτικο (18/4) επαναληπτικό με τον Εθνικό Σερρών.

Σύμφωνα με τη διοίκηση, ο Γαλτσίδης προχώρησε σε «άστοχες, άκαιρες και ακατανόητες δηλώσεις», που ενόχλησαν τον Ανατολίτη.

Ο ίδιος, πάντως, μιλώντας στο metrosport, τόνισε ότι απλώς είπε την άποψή του για τον υποβιβασμό της ομάδας της Θεσσαλονίκης και δεν προσέβαλε κανέναν. «Εγώ απλά όταν μου ζητήθηκε η γνώμη μου για την ομάδα ανέφερα ότι έγιναν λάθη, για αυτό οδηγήθηκε στον υποβιβασμό. Δεν έχω δικαίωμα να πω την άποψή μου; Δεν προσέβαλα κανέναν. Αυτή η συμπεριφορά είναι άδικη και ανήθικη. Ειδικά προς τα παιδιά, που το Σάββατο έχουν έναν κρίσιμο αγώνα κι που όλοι τη σεζόν πορευόμαστε μαζί», είπε χαρακτηριστικά.

Last modified onΤετάρτη, 15 Απρίλιος 2015 10:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep