«Άστοχες, άκαιρες και ακατανόητες»

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα 1926 για την απόλυση του Κώστα Γαλτσίδη.

Η διοίκηση του Απόλλωνα 1926 ανακοινωσε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Νέων, Κώστα Γαλτσίδη. Και όπως ανέφερε, αυτή οφείλεται στις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ο ίδιος για τον υποβιβασμό των Ποντίων.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο προπονητής της ομάδας Νέων της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, Κώστας Γαλτσίδης στηρίχθηκε απόλυτα καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς από την διοίκηση της Π.Α.Ε. Ουδέποτε υπήρξε η παραμικρή παρέμβαση στην εκτέλεση των καθηκόντων του.

Όμως, οι πρόσφατες δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης για θέματα που αφορούσαν αποκλειστικά την πορεία της επαγγελματικής ομάδας, εκτός από άστοχες και άκαιρες, ήταν και ακατανόητες, από την στιγμή που όταν τις έκανε δημόσια εξακολουθούσε να ανήκει στο δυναμικό του Απόλλωνα και συνέχιζε την προσπάθεια με την ομάδα Νέων. Δυστυχώς, οι συγκεκριμένες δηλώσεις και η εν γένει συμπεριφορά του οδηγούν στην λύση της συνεργασίας.

Με απόφαση της διοίκησης της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, από σήμερα και μέχρι το τέλος της περιόδου 2014-15 χρέη προπονητή εκτελεί ο Γιάννης Πολαετίδης.

Ευχαριστούμε τον κ. Γαλτσίδη για τις έως τώρα υπηρεσίες του, τονίζουμε ότι έχει μεγάλο μερίδιο συμμετοχής στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας Νέων και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Last modified onΤρίτη, 14 Απρίλιος 2015 20:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep