Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Υπάρχει πρόβλημα, αν είναι στημένο»

Ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης μίλησε για την κακή αντιμετώπιση του Απόλλωνα 1926 από τη διαιτησία.

Με αφορμή τα παράπονα του Απόλλωνα 1926 για τη χθεσινή (3/03) διαιτησία στον αγώνα με τον Αιγινιακό, αλλά και στις προηγούμενες αγωνιστικές με Τύρναβο, Καρδίτσα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, αναφέρθηκε στα διαιτητική λάθη, αλλά και στο γεγονός πως αν το πρωτάθλημα είναι στημένο, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης στο Αθλητικό Metropolis: «Δεν είναι μόνο αυτό το παιχνίδι που έχουμε παράπονα, είναι πάρα πολλά παιχνίδια. Και με τον Τύρναβο και με την Καρδίτσα, δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά αδικούμαστε πάρα πολύ από την διαιτησία. Μας δίνει την εντύπωση πως είναι κάτι οργανωμένο. Πιστεύω ότι το έχουμε γευτεί αυτό το πρόβλημα, όχι μόνο σε αυτή την κατηγορία, αλλά και στις πιο μικρές κατηγορίες. Κάποιοι δεν θέλουν τον Απόλλων. Όταν μιλάμε για δίκαιο πρωτάθλημα θα πρέπει να δίνεται η ευκαιρία σε όλους να ανέβουν. Αν όμως το πρωτάθλημα είναι στημένο τότε υπάρχει πρόβλημα. Αν δει κανείς το βίντεο του αγώνα, στο 14' και στο 58', αδικηθήκαμε. Στην πρώτη φάση είναι πέναλτι και στην δεύτερη ο παίκτης έχει την μπάλα στα χέρια του και δεν δίνει τίποτα. Δηλαδή τι μπορώ να σκεφτώ εγώ;».

Επίσης, είιπε: «Δεν εγκαταλείπουμε, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Χάνοντας τα παιχνίδια με την Καρδίτσα και με τον Αιγινιακό τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Αλλά εμάς είναι υποχρέωση μας. Να σημειωθεί πως οι διαιτητές ήρθαν από την Εύβοια με 2.400 ευρώ! Υπάρχει κανείς που μπορεί να κάνει κάτι;»

Last modified onΤρίτη, 04 Μάρτιος 2014 14:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep