Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κανένας σεβασμός»

Δικαιολογημένα παράπονα του Αλέξη Αλεξίου από τη διαιτησία.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα 1926, Αλέξης Αλεξίου μετά το τέλος του αγώνα με τον Αιγινιακό εξέφρασε δικαιολογημένα παράπονα για τη διαιτησία και τόνισε:

«Σήμερα έπαιξαν δυο πολύ καλές και δυνατές ομάδες σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και στους παίκτες μου, αλλά και στους αντίπαλους μας και ευτυχώς δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό. Εμείς ήμασταν καλύτεροι, είχαμε πάθος και πείσμα στο παιχνίδι μας σε ένα τέτοιο αγωνιστικό χώρο.

Στο δεύτερο μέρος βάλαμε το γκολ προηγηθήκαμε, αλλά για πολλοστή φορά βλέπουμε κάτι που βλέπει και ο κόσμος από την τηλεόραση, τα δυο πέναλτι και ειδικά το δεύτερο που ο παίκτης του Αιγινιακού πιάνει την μπάλα με τα χέρια του. Όπως έχω πει και στα προηγούμενα ματς, δεν σέβονται τον Απόλλωνα».

Καρατζιοβαλής: «Με δύο γκολκίπερ»

Ο γκολκίπερ, Δημήτρης Καρατζιοβαλής τόνισε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθειά τους σήμερα, αλλά και στους αντιπάλους μας σε έναν τέτοιο κακό αγωνιστικό χώρο. Εμείς στα τελευταία παιχνίδια παίζουμε με έναν δύσκολο παράγοντα, μιας και οι αντίπαλοι παίζουν με δυο τερματοφύλακες. Πλέον έχουμε βγει από τον στόχο μας και θα προσπαθήσουμε για τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή στα τέσσερα ματς που απομένουν».

Πηγή: apollonpontou.com

Last modified onΔευτέρα, 03 Μάρτιος 2014 21:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep