«Ομάδα - οικογένεια»

Καλή νοοτροπία έχει ο Ηρόδοτος όπως δήλωσε ο Αρμάντο Φουτσίνι.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm 89,4 φιλοξενήθηκε ο Αρμάντο Φουτσίνι. Ο προπονητής του Ηροδότου χαρακτήρισε ομάδα - οικογένεια τους «κυανόλευκους», ενώ αναφέρθηκε και στην έως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ. Αναλυτικά:

Για τον Ηρόδοτο και τη Φούτμπολ Λιγκ:

«Έχω κάποιες πληροφορίες για τη Φούτμπολ Λιγκ, αλλά όχι πολλές, γιατί ήμουν στο εξωτερικό τους προηγούμενους μήνες. Ήθελα να αναθεωρήσω το δίπλωμά προπονητικής μου. Είμαστε μια ομάδα - οικογένεια στον Ηρόδοτο. Έχουμε καλή νοοτροπία και κοιτάμε το ποδόσφαιρο διαφορετικά από τους άλλους. Είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα μου μέχρι στιγμής».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλό δρόμο. Έχει γίνει πολλή δουλειά και γνώμη μου είναι πως ακόμη δεν έχει βρει το ρυθμό του στο πρωτάθλημα. Παίζει πολλά παιχνίδια και δεν μπορεί να είναι τόσο καλός στο πρωτάθλημα, όμως όταν βρει ρυθμό θα παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Θα γίνει ακόμη καλύτερος. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και δεν χάνει εύκολα. Όταν παίζει ο ΠΑΟΚ, βλέπεις ότι και γκολ όταν δέχεται, ξέρεις ότι δεν θα χάσει. Είναι δουλεμένη ομάδα».

Για τον Ολυμπιακό:

«Προχθές ήμουν στο γήπεδο, είδα το ματς ΟΦΗ - Ολυμπιακός. Είδα ότι ο Ολυμπιακός δεν παίζει όπως ο ΠΑΟΚ. Δεν μου λέει κάτι σαν ομάδα. Όπως κοιτάω το ποδόσφαιρο, μου αρέσει πολύ περισσότερο ο ΠΑΟΚ».

Για τις αναμνήσεις του με τον ΠΑΟΚ:

«Το κύπελλο που κερδίσαμε. Όταν είχαμε παίξει με την Ρεν ευρωπαϊκό ματς και είχαμε κερδίσει 5-1 επίσης ήταν ωραίο ματς».

Last modified onΤετάρτη, 24 Οκτώβριος 2018 19:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep