Μόνο πληρωμένοι γυρίζουν

Ο τεχνικός του Ηροδότου, Μανώλης Παπαματθαιάκης, είχε τονίσει πως το βασικό πρόβλημα είναι το οικονομικό στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Απόλλωνα Πόντου. Ο τεχνικός του Ηροδότου, Μανώλης Παπαματθαιάκης, είχε τονίσει πως το βασικό πρόβλημα είναι το οικονομικό στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Απόλλωνα Πόντου.

Οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου έκαναν αποχή την Παρασκευή και ξεκαράρισαν πως θα επιστρέψουν την Δευτέρα στις προπονήσεις μόνο αν υπάρξει πληρωμή. 

Σε οριακό σημείο έχουν φτάσει οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου, οι οποίοι έχουν κάνει υπομονή από την αρχή της περιόχου, αλλά δεν είδαν τις λύσεις που περίμεναν και έτσι η λύση της αποχής μπήκε στο «τραπέζι» αρκετά νωρίς. Η κατάσταση με την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου θα έφερνε ρευστότητα στην ΠΑΕ, όμως αυτό δεν συνέβη για να μπορέσει να κυλήσει σωστά η σεζόν για την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού. 

Οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου ξεκαθάρισαν από την Παρασκευή (28/9) πως δεν θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αν δεν πάρουν έστω έναν από τους μισθούς που τους χρωστάνε και έτσι υπήρξε η μέση λύση των ρεπό του Σαββατοκύριακου, ώστε να πάρει η διοίκηση της ομάδας έστω δύο ημέρες για να βρει χρήματα και να κλείσει την πληγή και στην συνέχεια να προχωρήσει σε πιο ριζική λύση.   

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep