Κρίσιμη Δευτέρα στον Ηρόδοτο

Μετά την αποχή της Παρασκευής (28/9) και το διήμερο ρεπό για το Σαββατοκύριακο, οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου θα πρέπει να επιστρέψουν στο γήπεδο.

Η οικονομική κατάσταση στον Ηρόδοτο έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα τα οποία πλέον έχουν περάσει στο αγωνιστικό τμήμα και έχουν οδηγήσει σε αποχή από τις προπονήσεις από νωρίς μέσα στη χρονιά. Την Παρασκευή (28/9) οι ποδοσφαιριστές μίλησαν πάλι με τη διοίκηση μετά την αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος και την ήττα από τον Απόλλωνα Πόντου με 1-0, αλλά δεν υπήρξε λύση και έτσι πήραν ρεπό για το Σαββατοκύριακο και θα συζητήσουν πάλι πριν επιστρέψουν στο γήπεδο για προπονήσεις. 

Η ομάδα βρίσκεται σε αρκετά κρίσιμη κατάσταση, αφού δεν έχει καλυφθεί το απαραίτητο Μετοχικό Κεφάλαιο και δεν έχουν μπει χρήματα στην ομάδα όπως περίμεναν οι άνθρωποι που ξεκίνησαν να τρέχουν τον σύλλογο από το καλοκαίρι ώστε να γίνει ΠΑΕ. Ο Φώτης Τσάλος τελικά δεν θέλησε να εμπλακεί και να δώσει λύση και έτσι θα πρέπει να βρεθεί άμεσα άλλος άνθρωπος που να έχει τη διάθεση να βοηθήσει αυτή την προσπάθεια τηνς ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού.

Last modified onΚυριακή, 30 Σεπτέμβριος 2018 14:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep