Μειώθηκε η ποινή

O Μανώλης Παπαματθαιάκης θα είναι στον πάγκο του Ηροδότου από την αρχή της σεζόν. O Μανώλης Παπαματθαιάκης θα είναι στον πάγκο του Ηροδότου από την αρχή της σεζόν.

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης και ο Ανδρέας Ξυδάκης θα μπορούν να βρίσκονται κανονικά στον πάγκο του Ηροδότου από την αρχή της χρονιάς.

Ο Ηρόδοτος είχε προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για τις ποινές που είχαν καταλογιστεί στον προπονητή της ομάδας, Μανώλη παπαματθαιάκη και τον βοηθό του Ανδρέα Ξυδάκη για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Αμαλιάδας για τα μπαράζ ανόδου στην Football League. Αρχικά τα δύο στελέχη του τεχνικού επιτελείου είχαν τιμωρηθεί με εξάμηνο αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους και χρηματικό πρόστιμο, αλλά τελικά οι ποινές τους μειώθηκαν από την Επιτροπή Εφέσων της ΕΠΟ. 

Τελικά τόσο ο Μανώλης Παπαματθαιάκης, όσο και ο Ανδρέας Ξυδάκης θα έχουν απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2018, οπότε θα μπορέσουν να καθίσουν στον πάγκο και για την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος, η οποία θα γίνει πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.  

Last modified onΠέμπτη, 30 Αύγουστος 2018 21:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep