Εγένετο… ΠΑΕ Ηρόδοτος

Εγκρίθηκε από το Γ.Ε.ΜΗ. η σύσταση της νέας ΠΑΕ Ηρόδοτος ΠΑΣΑ.

Σε νέα εποχή πέρασε ο Ηρόδοτος, καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου του Υπουργείου Οικονομίας εγκρίθηκε η σύσταση της νέας ΠΑΕ Ηρόδοτος ΠΑΣΑ. Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού έγινε… εταιρεία και πλέον μένει να ξεκαθαρίσει ποιος θα καλύψει το μετοχικό κεφάλαιο της νέας ΠΑΕ.

Η διοίκηση βρίσκεται σε επαφές με επιχειρηματίες για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, ωστόσο έχει και εναλλακτικό πλάνο πολυμετοχικότητας, με αρκετούς τοπικούς παράγοντες που θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια.

Η ανακοίνωση του Γ.Ε.ΜΗ. για τον Ηρόδοτο

«ΘΕΜΑ: Παροχή άδειας σύστασης και έγκρισης του καταστατικού της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ (Π.Α.Σ.Α.) Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «Π.Α.Ε. ΗΡΟΔΟΤΟΣ Π.Α.Σ.Α.».

1. Εγκρίνουμε τη σύσταση της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ (Π.Α.Σ.Α.) Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «Π.Α.Ε. ΗΡΟΔΟΤΟΣ Π.Α.Σ.Α.».

2. Εγκρίνουμε το Καταστατικό της ανωτέρω εταιρείας όπως αυτό καταρτίστηκε με την με αρ. 238/14.08.2018 Συμβολαιογραφική Πράξη του Συμβολαιογράφου Ηρακλείου Κρήτης ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗ, αποτελούμενο από 45 (σαράντα πέντε) άρθρα.

3. Η παρούσα απόφαση να καταχωρηθεί στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο και ανακοίνωση καταχώρισης να δημοσιευθεί στο διαδικτυακό τόπο του Γ.Ε.ΜΗ.

Ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ιωάννης Αρεταίος».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep