Ιστορική «πρώτη» (pics)

Στο γήπεδο από την Πέμπτη (26/07) ο Ηρόδοτος με νέα πρόσωπα και τέσσερις υπό δοκιμή.

Ιστορική η 27η Ιουλίου για τον Ηρόδοτο. Οι Κρητικοί ξεκίνησαν την προετοιμασία τους εν όψει της συμμετοχής τους στη Football League και ο ενθουσιασμός ήταν έκδηλος στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού. Εκτός των αποκτημάτων στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν και τέσσερις υπό δοκιμή. Πρόκειται για τον 19χρονο επιθετικό Αντώνη Αμαραντίδη από την Κ20 του Πλατανιά, τον 27χρονο επιθετικό Γιάννη Βαρουξάκη από τον Δωτιέα Αγιάς, τον 21 ετών επιθετικό, Γιώργο Μέμο από τον Ολυμπιακό Βόλου και τον συνομήλικό του μέσο, Άγγελο Κερασίδη από την Καλλιθέα.

Ο τεχνικός, Μανώλης Παπαματθαιάκης δήλωσε σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «athleticradio.gr»:

Να ευχηθώ αρχικά καλή ποδοσφαιρική χρονιά και επίσημα. Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα να περνάμε αυτό εδώ πρώτη φορά μετά από 36 χρόνια. Η ευχή μου είναι να κάνουμε μια καλή χρονιά. Για να μιλάμε για στόχους στην πρώτη προπόνηση είναι πολύ τραβηγμένο και ακραίο και γρήγορο. Το σκεπτικό μου ήταν να χτίσω στην περσινή ομάδα. Να καλύψουμε τις ελλείψεις που είχαμε διαπιστώσει από την περσινή χρονιά γι' αυτό και κάναμε λίγες και προσεκτικές κινήσεις στις μεταγραφές μας μέχρι τώρα. Σίγουρα θα χρειαστούμε δύο παιδιά για να ολοκληρωθεί το ρόστερ, αλλά το σκεπτικό ήταν να στηριχτούμε σε δικά μας παιδιά. Αν μας βγει σε καλό πιστεύω ότι θα είναι μια καλή χρονιά».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Football League είπε:

«Σίγουρα και φέτος θα υπάρξουν οι καλές ομάδες όπως είναι η Παναχαϊκή, η Δόξα Δράμας, τα Τρίκαλα, ο Ηρακλής λόγω ονόματος. Από εκεί και πέρα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα καθώς οι διαφορές θα είναι ελάχιστες. Θα είναι μια δύσκολη κατηγορία και αν δεν ολοκληρωθούν τα ρόστερ δεν μπορούμε να έχουμε καθαρή εικόνα».

Για την ενίσχυση:

«Θέλουμε ακόμα να κάνουμε δύο μεσοεπιθετικές κινήσεις για να κλείσουμε το ρόστερ. Μακάρι να μας δοθεί η ευκαιρία να πάρουμε δύο κρητικόπουλα, αν όχι θα προσπαθήσουμε να πάρουμε δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές για να κλείσουμε το ρόστερ».

Ο μεγαλομέτοχος, Στέλιος Σωκιανός δήλωσε:

«Είναι πραγματικά ιστορική στιγμή. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος που εγώ και η διοίκησή μου δικαιώσαμε τον κόσμο, τους φιλάθλους και φέραμε την ομάδα εκεί που αξίζει να είναι. Το έλεγα από την πρώτη στιγμή ότι ο Ηρόδοτος έπρεπε να βρίσκεται στα σαλόνια της Football League. Η επόμενη ημέρα είναι δύσκολη, εμείς πάλι σαν διοίκηση κάναμε αυτό που έπρεπε, μέσα σε λίγες ημέρες στήσαμε το νέο ρόστερ με δικά μας παιδιά.

Προτεραιότητά μας ήταν το τοπικό στοιχείο, το κρητικό πλαισιωμένο από τρία τέσσερα παιδιά πάρα πολύ αξιόλογα από την υπόλοιπη χώρα και πιστεύω ότι φέτος θα κάνουμε τη διαφορά και πως η ομάδα θα παρουσιάσει κάτι δυναμικό αξιόλογο. Στόχος μας θα είναι η 8η με 10η θέση».

Για το ενδιαφέρον επενδυτών:

«Το τοπίο ξεκαθαρίζει το αργότερο μέχρι την Δευτέρα. Αύριο έχω μια πολύ σημαντική συνάντηση στην Αθήνα, το Σάββατο εδώ με έναν επιχειρηματία και τη Δευτέρα το πρωί, επίσης, εδώ με έναν άλλο ξένο επενδυτή. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο που πρέπει να βρει. Ανεξάρτητα από τις συναντήσεις πιστεύω ότι η επόμενη ημέρα θα είναι καλύτερη, δεν βάζουμε καθόλου την σκέψη της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα ήρθε με σκοπό να παραμείνει στην Football League».

Last modified onΣάββατο, 11 Αύγουστος 2018 23:36

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep