«Ευκαιρία ο Ηρόδοτος»

Ο Μιχάλης Αυγενικού θεωρεί ευκαιρία την επιστροφή του στην Football League με τον Ηρόδοτο. Ο Μιχάλης Αυγενικού θεωρεί ευκαιρία την επιστροφή του στην Football League με τον Ηρόδοτο.

Ο Μιχάλης Αυγενικού μίλησε στο athlitiko.gr για την μεταγραφή του στον Ηρόδοτο. 

Την ευκαιρία για ανάκαμψη θα έχει στον Ηρόδοτο ο Μιχάλης Αυγενικού, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο athlitico.gr. Ο 25χρονος μέσος έχει αγωνιστεί ακόμη στο πρωτάθλημα της Football League με τον Διαγόρα Ρόδου, τον Εργοτέλη, τον Κισσαμικό και την Λαμία.  

Οι δηλώσεις του: «Ο Ηρόδοτος και κυρίως ο προπονητής έδειξαν ότι με θέλουν από την αρχή και γι’ αυτό δεν το σκέφτηκα και πολύ για να έρθω. Ο Ηρόδοτος μου δίνει την ευκαιρία να ξαναβγώ στο προσκήνιο, γιατί πέρυσι είχα μια άτυχη χρονιά. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Όσο ψηλότερα τερματίσει o Ηρόδοτος, τόσο περισσότερο θα διακριθώ και εγώ» 

 Για τον κόσμο της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού τόνισε: 

«Ξέρω ότι ο κόσμος πέρυσι ήταν δίπλα στην ομάδα και τη βοήθησε τα μέγιστα για να βρεθεί στις επαγγελματικές κατηγορίες, μετά από πολλά χρόνια. Φέτος είναι ευκαιρία με την παρουσία του στο γήπεδο να κάνει την έδρα… κλουβί. Τον θέλουμε δίπλα μας στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα».

Last modified onΣάββατο, 11 Αύγουστος 2018 23:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep