Ρεπό επιβράβευσης

Τραυματίας ο Βασιλείου στον ΑΟΧ. Τρεις ακόμα πόντους αναζητούν οι «κυανόλευκοι».

Νίκη την κατάλληλη στιγμή κατέκτησε ο ΑΟ Χανιά. Οι Κρητικοί πανηγύρισαν εντός έδρας τρίποντο έπειτα από περίπου ένα μήνα και υπολογίζουν ότι με ένα ακόμα θα «κλειδώσουν» τον στόχο της σωτηρίας. Εξάλλου, οι ίδιοι υπολογίζουν ότι έχουν 33 πόντους, αφού όπως σημειώνουν, θα πληρωθεί η δόση στον Ανέστη Χατζηλιάδη ως την Παρασκευή (28/04) και θα επιστραφούν οι βαθμοί.

Ο τεχνικός, Νίκος Παντέλης έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του και τόνισε ότι ο ΑΟΧ θα μπορούσε να έχει «καθαρίσει» την υπόθεση - νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Ο στόχος, πάντως, επετεύχθη και έτσι την Τρίτη (25/04) δόθηκε ρεπό για να επιβραβευτούν οι «κυανόλευκοι» για την προσπάθειά τους.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά προβλήματα, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Κώστα Βασιλείου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αιγινιακό που ακολουθεί. Ο αμυντικός του ΑΟΧ χτύπησε στο γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της καρτάστασής του. Πιθανό να είναι διαθέσιμος ο Θεολόγου, ενώ και ο Βαρούχας θα είναι έτοιμος για το ματς της 28ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 25 Απρίλιος 2017 14:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep