«Η πιο σημαντική»

Για εξάποντο έκανε λόγο ο Νίκος Παντέλης και χαρακτήρισε τη νίκη σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας ως την πιο σημαντική.

Με τρεις ακόμα πόντους ο ΑΟ Χανιά θα φτάσει στην παραμονή σύμφωνα με τον Νίκο Παντέλη. Ο προπονητής του ΑΟ Χανιά χαρακτήρισε την επικράτηση σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας ως την πιο σημαντική της σεζόν και δήλωσε

«Πιστεύω ότι πετύχαμε ίσως την πιο σημαντική νίκη της περιόδου, γιατί όπως είχαμε πει και με τα παιδιά αυτό το τρίποντο για μένα ήταν... εξάποντο, με την έννοια ότι τρεις βαθμούς πήραμε εμείς και τρεις έχασε η Καρδίτσα. Νομίζω ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού εκτός από το τελευταίο 15λεπτο που επειδή είχαμε κάνει και τις αναγκαστικές αλλαγές παίζαμε στην ουσία με εννέα παίκτες. Και ο Βασιλείου ουσιαστικά ήταν εκτός παιχνιδιού.

Νομίζω ότι φτάσαμε σε μια δίκαιη νίκη, η οποία μας δημιουργεί την αίσθηση ότι πατάμε καλά στην κατηγορία. Βέβαια, μαθηματικά, για μένα, θέλουμε το λιγότερο ακόμα τρεις βαθμούς γιατί ειδικά στον δεύτερο γύρο στη Β' Εθνική γίνονται πολλά περίεργα αποτελέσματα κι εμείς πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, ο οποίος αν και δεν παίζουμε στη φυσική μας έδρα, αυτοί που ήρθαν, βοήθησαν πάρα πολύ την ομάδα και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, όπως να δώσω ακόμη συγχαρητήρια στον κ. Μελά ο οποίος γιόρταζε την Κυριακή και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του αφιερώνει τη νίκη, αλλά και στον κ. Μαυρονάσιο που τρέχουν με τις προσφυγές.

Αυτό που θέλω να πω και δεν ξέρω πόσο βαρύτητα έχει, είναι ότι πρέπει να συσπειρωθεί η πόλη για την ομάδα των Χανίων. Το έχω πει από την πρώτη μέρα που έχω έρθει, είναι για πολύ περισσότερα πράγμα από το να παλεύει για την κατηγορία. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και νομίζω πως από εδώ και πέρα θα μπορέσουμε να παίξουμε πιο ελεύθερο ποδόσφαιρο να μην έχουμε τόσο πολύ άγχος όπως είχαμε σήμερα».

Πηγή: athlitiko.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 24 Απρίλιος 2017 19:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep