Χωρίς νικητή στη Βέροια

Βέροια και Ολυμπιακός Βόλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Βέροια και Ολυμπιακός Βόλου τέθηκαν αντιμέτωποι στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας, σε φιλική αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (2-2). Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 34'. Ο Βεργώνης έκοψε τη μπάλα και έδωσε στον Πασά, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή και δεξιά, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Λαδά (1-0).

Η ισοφάριση για τους ερυθρόλευκους ήρθε στο 48'. Ο Ντα Κάμπο σούταρε μετά από γύρισμα του Μπαράνκο και έκανε το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή στο 70'. Ο Κόλα με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Βοσνιάδη κάνοντας το 1-2. Στο επόμενο λεπτό, ωστόσο, ο Πόζογλου ανατράπηκε και στο 72' ο Λουκίνας διαμόρφωσε με πέναλτι στο τελικό 2-2.

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Τσιμόπουλος (60' Βοσνιάδης), Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (68' Παπαχρήστος), Σκόνδρας (53' Στάμου), Μαραγκός, Βεργώνης, Μπλέτσας (73' Μουχάλης), Καραγιάννης (68' Σιμόνι), Λουκίνας, Πόζογλου, Πασάς (84' Ιωάννου)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Στέφανος Ξηροφώτος): Λαδάς, Μπαράνκο (68' Γεωργακόπουλος, 89' Μπόλης), Φιλίποβιτς (75' Πατρώνης), Ντα Κάμπο (75' Ρόκας), Αγρόδημος, Γιαννίτσης, Κόλα (89' Βλάχος), Μπουτζίκος, Παπαδημητρίου (46' Βασιλούδης), Παπακώστας, Σκοπελίτης (46' Βουκελάτος)

Last modified onΣάββατο, 03 Οκτώβριος 2020 20:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep