Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πιάνουν δουλειά στη Βέροια

Ο Μάκης Χάβος επέστρεψε στην Βέροια και σε σύσκεψη με τη διοίκηση καθόρισαν την τελική λίστα των ποδοσφαιριστών που θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν. Ο Μάκης Χάβος επέστρεψε στην Βέροια και σε σύσκεψη με τη διοίκηση καθόρισαν την τελική λίστα των ποδοσφαιριστών που θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν.

Επέστρεψε ο Μάκης Χάβος στην Βέροια και ο σχεδιασμός της ερχόμενης σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία με την απόκτηση των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην λίστα.

Ο Μάκης Χάβος επέστρεψε στην Βέροια και πραγματοποιήθηκε η τελική σύσκεψη με τη διοίκηση για τον καθορισμό των στόχων που έχει βάλει η ομάδα της Ημαθίας για τις μεταγραφές.

Από την Δευτέρα (25/6) αναμένεται να αρχίσουν οι κινήσεις και οι επαφές με τους υποψήφιους στόχους ώστε να στελεχωθεί το ρόστερ και η ομάδα να είναι έτοιμη σε μεγάλο βαθμό για την αρχή της προετοιμασίας της.

Η ενίσχυση θα είναι αρκετά σημαντική, αφού αναμένεται να αποκτηθούν επτά με οκτώ ποδοσφαιριστές για πρώτες λύσεις ώστε να παρουσιαστεί αρκετά δυνατή η Βέροια στο πρωτάθλημα της Super League.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep