Επαφές ΠΣΑΠ - ΕΠΟ

Οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας αναμένουν τις εξελίξεις στο αίτημά τους να αποκτήσουν δικαίωμα μεταγραφής εκτός χειμερινής περιόδου.

[googlead][/googlead]

Χωρίς ομάδα έμειναν λίγο πριν το τέλος Φεβρουαρίου οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας. Η ομάδα της Ημαθίας γνωστοποίησε ότι αποσύρεται από το πρωτάθλημα, η διοργανώτρια με τη σειρά της προχώρησε στην αποβολή της και το ερώτημα είναι τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον των εναπομείναντων.

Οι «κυανέρυθροι» στο έγγραφο που απέστειλαν στη λίγκα, ζήτησαν να δοθεί ένα διάστημα 10 ημερών στους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή τους σε άλλες ομάδες, όμως οι σχετικές επαφές του ΠΣΑΠ με την ΕΠΟ είχαν ήδη αρχίσει.

Εξάλλου, οι ποδοσφαιριστές είναι οι μόνοι που δεν ευθύνονται για τις εξελίξεις αυτές και το αίτημά τους είναι δίκαιο, ώστε να μη μείνουν ανενεργοί τρεις μήνες. Η απόφαση, βέβαια, ανήκει στην ΕΠΟ, που θα πρέπει άμεσα να κάνει γνωστό αν θα τους δώσει αυτή τη δυνατότητα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι από τη Δευτέρα (26/02) το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και θα ανακοινωθεί αν και πόσο διάστημα θα έχουν οι ποδοσφαιριστές να διαπραγμευτούν τη μετακίνησή τους.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 24 Φεβρουάριος 2018 10:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep