«Να παίξουμε για τους εαυτούς μας»

Ο... ιπτάμενος Γιώργος Μπλέτσα υπό το βλέμμα των Αλέκου Δόρη και Γιάννη Μπαστιάνου Ο... ιπτάμενος Γιώργος Μπλέτσα υπό το βλέμμα των Αλέκου Δόρη και Γιάννη Μπαστιάνου

Τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια της Βέροιας πριν από τη νίκη επί του Παναιγιάλειου - τα νέα προβλήματα και το ραντεβού της Τρίτης 20/2.

[googlead][/googlead]

Είναι κάποιες καταστάσεις που συσπειρώνουν περισσότερο μία ομάδα.

Το ζητούμενο, ωστόσο, για τη Βέροια ήταν να συγκεντρωθεί στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο, γιατί είχαν προηγηθεί πολλά που μπορούσαν να αποπροσανατολίσουν.

Οι παίκτες είχαν προπονηθεί δύο μέρες μόνοι τους, βρέθηκαν να στρέφουν την προσοχή τους στις διοικητικές ζυμώσεις, άκουσαν προτάσεις (και κλήθηκαν να απαντήσουν επ' αυτών) από τους Στέφανο Γαϊτάνο, Απόστολο Εμμανουηλίδη και Στέλιο Μεϊμαρίδη, ενημερώθηκαν για αφαίρεση βαθμών (περίπτωση Αντόνιο Τομάς) και παρέμειναν απλήρωτοι.

Αποφάσισαν μάλιστα να εκδώσουν ανακοίνωση το Σάββατο 17/2 για να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους και κατόπιν όλων αυτών έπρεπε την Κυριακή να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίσουν τον Παναγιάλειο.

Δεν ήταν απλή υπόθεση, αλλά η συσπείρωση και το «θέλουμε» υπερίσχυσε. Ο κόουτς Τόλης Τερζής προσπάθησε να επαναφέρει το μυαλό των παικτών στο αγωνιστικό κομμάτι και όλοι μαζί συμφώνησαν ότι «πρέπει να κερδίσουμε πρώτα απ' όλα για τους εαυτούς μας».

Ετσι, μία ομάδα που προερχόταν από πέντε ήττες χωρίς γκολ κατάφερε να νικήσει τον Παναιγιάλειο και μάλιστα με ανατροπή.

Κι ας μην μπορούσε κανένας να προβλέψει εκείνη τη στιγμή αν η ομάδα θα κατέβει στο επόμενο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά (25/2, πρεμιέρα δεύτερου γύρου).

Κι ας μην γνώρισε ουδείς αν θα μετρήσουν στην επόμενη στροφή οι απουσίες των τιμωρημένων Γιάννη Μπαστιάνου (έχει δηλωθεί να εκτίσει), Αλέκου Δόρη (αποβλήθηκε με Παναγιάλειο) και Δημήτρη Ουνγιαλίδη (τραυματίας).

Το επόμενο Σαββατοκύριακο είναι πολύ μακριά για την ταλαίπωρη Βέροια... Προέχουν άλλα. Με βάση την ενημέρωση της τριανδρίας (Γαϊτάνος, Εμμανουηλίδης, Μεϊμαρίδης) την Τρίτη 20/2 θα πραγματοποιηθεί ραντεβού με τον μεγαλομέτοχο Κώστα Παπαδόπουλο. Γι' αυτό και οι παίκτες έθεσαν ως ημερομηνία ορόσημο για τις πληρωμές την Τετάρτη 21/2.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep