«Δεν αφαιρούνται βαθμοί»

Ο Ρομπέρτο Μπατιόν Ο Ρομπέρτο Μπατιόν

Στη Βέροια υποστηρίζουν ότι τακτοποιήθηκαν τα θέματα Τομάς και Μπατιόν και επιστρέφονται οι βαθμοί. Η λίγκα δεν επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς...

[googlead][/googlead]

Ηταν προαπαιτούμενα για να έχει νόημα η αγωνιστική προσπάθεια στο εντός έδρας ματς με τον Παναιγιάλειο την Κυριακή (15:00) και γι' αυτό τα θέματα των Αντόνιο Τομάς και Ρομπέρτο Μπατιόν τακτοποιήθηκαν όπως υποστηρίζουν από τη Βέροια.

Εστω κι αν οι πληροφορίες δεν συμπίπτουν απόλυτα ως προς τον τρόπο που επετεύχθη ο στόχος. Από την μία η επιτροπή σωτηρίας διαρρέει ότι οι δύο πρώην παίκτες της ομάδας έλαβαν έναντι (5.000) από την άλλη προκύπτει ότι χειρίστηκαν το θέμα άνθρωποι από την ΠΑΕ (που είχαν και επαφή με τους δύο ξένους παίκτες) και συμφώνησαν μαζί τους για νέο διακανονισμό που προβλέπει την καταβολή δόσεων 5.000 ανά 15 μέρες αρχής γενομένης από την ερχόμενη εβδομάδα.

Σε κάθε περίπτωση και η επιτροπή σωτηρίας και η ΠΑΕ συμφωνούν ότι τακτοποιήθηκαν τα θέματα εντός προθεσμιών (η Πέμπτη 15/2 ήταν η καταληκτική ημερομηνία για τον Τομάς και η Παρασκευή 16/2 για τον Μπατιόν) και στην παρούσα φάση δεν διατρέχει κίνδυνο οριστικής αφαίρεσης βαθμών η ομάδα.

Βέβαια, η διοργανώτρια αρχή έως και το μεσημέρι της Πέμπτης (16/02) δεν είχε ανακοινώσει την επιστροφή των βαθμών για τον Γκονζάλες με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

Από κει και πέρα την Παρασκευή 16/2 η ομάδα καλείται να διακανονίσει και τις οφειλές στη ΔΕΗ πληρώνοντας ένα ποσό για να επανέλθει το ρεύμα στο Δημοτικό Βέροιας και να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας με τον Παναιγιάλειο.

Παράλληλα, η επιτροπή σωτηρίας καταβάλλει προσπάθειες για να πληρώσει από 1.000 ευρώ σε κάθε παίκτη μέχρι το Σάββατο (17/2). Αν δεν τα καταφέρει θα ζητήσει υπομονή μέχρι τη Δευτέρα (19/2) για να διαθέσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τα χρήματα των εισπράξεων από τα εισιτήρια.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 16 Φεβρουάριος 2018 16:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep