Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αναμονή για τις προσθαφαιρέσεις

Στη Ρόδο θα βρίσκεται από τις 15 έως τις 18 Ιουνίου ο Μάκης Χάβος, προκειμένου να παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια, ώστε να ανανεώσει το δίπλωμα UEFA Pro που κατέχει.

Με την επιστροφή του θα έχουμε και τις πρώτες εξελίξεις στο αγωνιστικό κομμάτι για τη Βέροια. Ο νέος προπονητής της ομάδας θα κάνει τις εισηγήσεις του στο τεχνικό επιτελείο για τις όποιες προσθαφαιρέσεις είναι να γίνουν στο ρόστερ.

 

Από εκεί και πέρα στις τάξεις της «Βασίλισσας» εξέφρασαν το θυμό τους για τη μεταγραφολογία των ημερών. Στέλεχος της ομάδας είπε στην τοπική εφημερίδα «ΛΑΟΣ»: «Η Βέροια δεν θα ακολουθήσει τις προτάσεις κάποιων μάνατζερ που χωρίς λόγο αναφέρονται στο όνομα της Βέροιας χωρίς καν να έχουν μιλήσει ποτέ με εκπρόσωπο ‘η μέλος του Δ.Σ. Απλά θα κάνει σωστά την δουλειά της και θα ανακοινώνει επίσημα και έγκυρα κάθε μεταγραφή που θα έχει ολοκληρωθεί με την υπογραφή των συμβολαίων».

 

Να σημειωθεί ότι οι «κυανέρυθροι» έστειλαν στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ τον φάκελο με τα απαραίτητα έγγραφα, προκειμένου να λάβουν την αδειοδότηση για συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα. Εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα και θα τους ανάψουν το «πράσινο φως».

Last modified onΤετάρτη, 13 Ιούνιος 2012 19:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep