Με 15 ή 16 παίκτες στο Ηράκλειο

Η κατάσταση του αρχηγού Δημήτρη Σουλιώτη θα καθορίσει τον ακριβή αριθμό των παικτών που θα μετέχουν στην αποστολή της Βέροιας για το ματς με τον ΟΦΗ - που εκτίει ο Μπαστιάνος

[googlead][/googlead]

Ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο έχει ο Δημήτρης Σουλιώτης και από την κατάσταση του αρχηγού της Βέροιας θα καθοριστεί ο ακριβής αριθμός των παικτών που θα μεταβούν στο Ηράκλειο ακτοπλοϊκώς για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (10/2, 15:00, WEB TV ΕΡΤ).

Αν ο 23χρονος αμυντικός κριθεί ετοιμοπόλεμος, ο Τόλης Τερζής θα έχει στη διάθεσή του 16 ποδοσφαιριστές, ειδάλλως ο κόουτς θα περιοριστεί σε 15 επιλογές.

Γενικότερα το έργο του είναι δύσκολο, αφού καλείται να χρησιμοποιήσει και παίκτες σε διαφορετικές θέσεις σε μία προσπάθεια να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο με αξιοπρεπείς εμφανίσεις.

Θυμίζουμε ότι στο ρόστερ της Βέροιας έχουν απομείνει αυτή τη στιγμή 19 παίκτες εκ των οποίων οι τρεις είναι τερματοφύλακες. Αν συνυπολογιστούν και οι απουσίες των Δημήτρη Ουνγιαλίδη (πρόβλημα στον έσω πλάγιο), Παύλου Λάσκαρη (πρόβλημα στους κοιλιακούς) και το ερωτηματικό με τον Δημήτρη Σουλιώτη, τότε προκύπτει ο αριθμός 15 (αφαιρώντας και τον έναν τερματοφύλακα).

Οι ετοιμοπόλεμοι παίκτες είναι: Γιαγκιόζης, Τριαντάφυλλος, Σοϊλεμέζογλου (τερματοφύλακες), Κοζάκης, Δαμιανάκης, Καψάλης, Δόρης, Μπλέτσας, Γιαμόα, Λίταινας, Λαζόπουλος, Μέξης, Μπαστιάνος, Ζυγκερίδης, Οφέι, Βανκεβάι.

Εκτίει με Απόλλωνα Πόντου ο Μπαστιάνος
Εν τω μεταξύ, ο Γιάννης Μπαστιάνος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς της 18ης αγωνιστικής (25/2, πρεμιέρα β' γύρου) με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά. Είναι ξεκάθαρο βέβαια ότι προτιμήθηκε να παίξει στην 17η στροφή εντός με Παναιγιάλειο, αλλά και τη 19η με τον Απόλλωνα Λάρισας πάλι στην Ημαθία.

[googlead][/googlead]

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep